Abedův náhradník překonává hranici 11 000 MMR
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Abedův náhradník překonává hranici 11 000 MMR

Abedův náhradník překonává hranici 11 000 MMR

Shovelmeister

Shovelmeister

26. 8. 2020 13:53

Nadějný ruský talent Danil "gpk" Skutin dosáhl jako třetí hráč v historii na 11 000 MMR. Stává se tak prvním člověkem z CIS regionu, který překonal tuto hranici.

Reklama

Gpk se do aktuálně nejelitnějšího MMR klubu dostal v úterý 25. srpna. Podařilo se mu to navíc extrémně rychle. V květnu informoval jeho domovský klub Gambit Esports na svém twitterovém účtu, že jejich hvězda zdolala 10 000 MMR.

Abedův náhradník překonává hranici 11 000 MMR
i Zdroj: DOTA2.cz

Důkaz o tom, že se mu nyní skutečně podařilo překonat další a dříve nemyslitelnou hranici podal Rus na svém instagramovém profilu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

finally :3

Příspěvek sdílený Ww (@gpk_dota2),

Ruská hvězda se tak stává teprve třetím hráčem, jemuž se 11 000 MMR podařilo překonat. Úplně prvním byl Filipínec Abed "Abed" Yusop v květnu 2020. V červnu jeho rekord dorovnal thajský profesionál Nuengnara "23savage" Teeramahanon.

Gpk nyní zaskakuje za již zmíněného Abeda v Evil Geniuses, který nemůže odehrát OMEGA League kvůli obří vzdálenosti svého domova od Evropy. Američtí giganti si dlouhodobě zakládají na individuálních schopnostech hráčů. Momentálně jediným jejich hráčem, jež nedosáhl na alespoň 10 000 MMR, je kapitán a Hard Support Tal "Fly" Aizik.

Zda po tomto úspěchu zůstane gpk stále v Gambit Esports, nebo definitivně přestoupí do většího klubu, je ve hvězdách. Každopádně však jeho cena vzroste.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama