Blížící se Dota 2 patch nechává všechny hráče chladnými
i Zdroj: Valve
Esport Článek Blížící se Dota 2 patch nechává všechny hráče chladnými

Blížící se Dota 2 patch nechává všechny hráče chladnými

Michal Glückselig

Michal Glückselig

18. 11. 2023 11:31

Nadcházející aktualizace do Doty 2 mezi hráči rozdmýchává vlnu zklamání. Její velikost totiž zdá se nebude taková, jakou šlo dle slibů od Valve očekávat.

Reklama

Malý okruh vývojářů s velkými ambicemi

Na rozdíl od konkurenčních multiplayerových titulů se stálou podporou je Dota 2 ve vydávání nových patchů poměrně skoupá. Malý, ale zapálený okruh lidí, který na tomto MOBA gigantovi pracuje, zkrátka nestíhá obsah tvořit tak rychle, jak by si hráči představovali. Často tak dochází k odkladům, kdy se slíbený termín vydání aktualizace zkrátka nestihne.

Patch nenaplňující očekávání

Vzhledem ke zrušení Battle Passu a absenci téměř jakýchkoli kosmetických předmětů v Compendiu, který tento pravidelný každoroční příděl nádherných setů nahradilo, se Valve rozhodlo zacílit další aktualizaci pouze na nové sety. Na servery přitom měla dorazit v blíže nespecifikované době po The International. Velká očekávání o jejím vydání ale nakonec rozboural příspěvek na sociální síti X od uživatele Wykrhm Ready, jenž pravidelně sdílí novinky týkající se Doty 2.

Patche, které za svým číselným označením skýtají písmenko, nejsou mezi hráči příliš oblíbené. Téměř vždy totiž jde pouze o drobné balanční změny, které zatnou tipec příliš silným hrdinům, zatímco některým slabším naopak pomohou vyniknout. Slíbená aktualizace s kosmetickými předměty tak nejspíš opět nebyla připravena včas a Patch 7.34e slouží jen jako drobné rozptýlení, jak udržet pozornost hráčů. 

Kdy se aktualizace s novými kosmetickými předměty dočkáme?

Přestože balanční změny jsou nutnou záležitostí, celá komunita se nedokázala ubránit zklamání. Slíbeného kosmetického patche se tak dočkáme nejdříve v průběhu prosince, po konci pohledávky po workshop výtvorech, kterou Valve ohlásilo již koncem září. Nejzajímavější sety z této pohledávky se tak nejspíše stanou součástí očekávané aktualizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama