BOOM a Skiter zabojují o finále UB na ESL One Germany
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek BOOM a Skiter zabojují o finále UB na ESL One Germany

BOOM a Skiter zabojují o finále UB na ESL One Germany

Shovelmeister

Shovelmeister

27. 10. 2020 10:50

Ve středu nás čekají dva zápasy o postup do finále Upper Bracketu a zajištění třetího místa. Secret vyzvou Skiterovy blátivé golemy a Vikin.gg se postaví Na´Vi.

Reklama

Secret - mudgolems

V prvním zápase druhého kola skupiny vítězů zabojuje nejlepší slovenský hráč Oliver "Skiter" Lepko se svým týmem mudgolems proti světovým jedničkám z týmu Secret. Secret prošli s menšími nesnázemi přes oslabený tým Nigma, který předvedl velmi nadstandardní výkon. Od Secret se nečeká nic jiného než výhra, naposledy totiž prohráli před čtyřmi měsíci. Momentálně mají sérii 19 výher nad elitními evropskými a CIS týmy a nic nenaznačuje tomu, že by se mělo něco měnit.

Na druhé straně, mudgolems ani čtyři měsíce společně nehrají. I za krátkou dobu se dokázali docela dobře sehrát a jejich forma se každým dnem zlepšuje. Tým často spoléhá na Skitera a vybírá mu velmi silné hrdiny do pozdní fáze hry. Naposledy si třikrát za sebou zahrál Spectre proti týmu Liquid a fungovalo to.

Kdyby mudgolems hráli proti jakémukoli top týmu kromě Secret, očekávali bychom vyrovnanou sérii. Secret jsou ale výkonnostně v jiné dimenzi a je velmi pravděpodobné, že šňůru výher opět prodlouží.

Náš tip: 2-0 Secret


BOOM a Skiter zabojují o finále UB na ESL One Germany
i Zdroj: DOTA2.cz

Natus Vincere - Vikin.gg

Ve druhém semifinálovém souboji uvidíme Vikin.gg a jednoho z nejlepších českých hráčů Miroslava "BOOM" Bičana. Vikingové prošli v prvním kole velmi přesvědčivě přes favority Alliance a právem se mohou honosit titulem Černý kůň turnaje. Jejich nejsilnější stránkou je souhra. Často se totiž stává, že ani není možné u Vikingů určit nejlepšího hráče zápasu, poněvadž všichni hrají jako jeden muž.

I Na´Vi v úvodním kole překvapili. Zdolali dvojnásobné mistry světa OG a organizace může být s nedávnou akvizicí hráčů FlyToMoon nadmíru spokojena. Velmi důležité budou výkony Rodjera, jehož šestý smysl a čtení hry by si mohl přát kdejaký hráč pozice 4.

Na´Vi často mění drafty a pro soupeře je těžké předvídat, jak se budou snažit hrát. V tom spočívá jejich největší síla, velmi podstatná bude fáze výběru hrdinů.

Oba týmy mají slušnou šanci zvítězit, Vikin.gg jsou však ve úžasné formě. Pokud se jim něco vyloženě nepokazí, měli by postoupit.

Náš tip: 2-1 Vikin.gg

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama