BTS Pro Series S3 EU/CIS: Češi a Slovák v Upper Bracketu, Dendi opět ponížen
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek BTS Pro Series S3 EU/CIS: Češi a Slovák v Upper Bracketu, Dendi opět ponížen

BTS Pro Series S3 EU/CIS: Češi a Slovák v Upper Bracketu, Dendi opět ponížen

Shovelmeister

Shovelmeister

23. 9. 2020 12:21

Evropská část třetí sezóny BTS Pro Series udělala příznivcům české a slovenské Doty velkou radost. Vikin.gg, Ninjas in Pyjamas i mudgolems jsou v horní polovině vyřazovacího pavouka. Naopak tým jedné z největších legend opět zklamal.

Reklama

Turnaje se celkem zúčastnilo devět týmů z evropského a CIS regionu. V jedné velké skupině hrál každý s každým BO2 sérii. První čtyři postoupili do Upper Bracketu, další čtyři do Lower Bracketu a poslední celek vypadl.

Pro nejlepšího slovenského hráče Olivera "Skiter" Lepka vyšel návrat na profesionální scénu nejlépe, jak mohl. Společně s týmem mudgolems dokázal porazit všechny soupeře kromě týmů Khan a HellRaisers, s těmi remizoval. Získal tak první místo ve skupině a v prvním zápase skupiny vítězů se utká s CIS týmem Khan. Ten do Upper Bracketu dokázal proklouznout jen díky pravidlům pro Tiebreaky, skóre totiž shodné s celky 5men a HellRaisers.

Druhým týmem v pořadí skupiny se stali Vikin.gg s Miroslavem "BOOM" Bičanem. Pět výher a dvě remízy z celkových osmi zápasů jim doufejme zpravily chuť z nevydařené kvalifikace na Dota PIT S3.

Třetí místo bral další tým s českou účastí. Ninjas in Pyjamas, které reprezentují Ondřej "Supream" Štarha a Jonáš "Saberlight" Volek se s novým kapitánem Mishou sehrávají a opět začínají podávat výkony hodné svých jmen.

BTS Pro Series S3 EU/CIS: Češi a Slovák v Upper Bracketu, Dendi opět ponížen
i Zdroj: DOTA2.cz

Na dně tabulky nalezneme Dendiho tým B8, u něhož se to dalo předpokládat. Od založení organizace se nedokázal dostat na bednu v žádném sebemenším turnaji, dokonce překonal rekord v největší sérii proher. Pokud bude takto hrát dál, má šanci ho překonat znovu.

Celkem se v evropské části hraje o 50 tisíc dolarů. Play-off bude probíhat od 27. do 30. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama