cARnage 2: Shrnutí čtvrté kvalifikace
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek cARnage 2: Shrnutí čtvrté kvalifikace

cARnage 2: Shrnutí čtvrté kvalifikace

Spliter

Spliter

31. 5. 2016 15:26
Reklama

Poslední kvalifikační den Dota 2 turnaje cARnage 2 je za námi. Zkompletovala se nám finálová osmička týmů, které postupují do online play-off turnaje, který společně s herní organizací eSuba a společností Alza, s přispěním finančních prostředků od hlavních partnerů Asus a HyperX, pořádá AR Studio.

Přišli, zahráli, postoupili

Přesně tak se dá nazvat výkon týmu Flyover (Felipe, stfu, Ferdo, prsim slzy, Nimt). Široké veřejnosti neznámý celek, přičemž se velmi dobře umístil například na posledním ročníku Y-games, kde dokonce dokázal jednou porazit tým eEriness. Kluci nehráli ani jednu z předešlých kvalifikací, nicméně do té poslední se přihlásili a hned fantasticky postoupili z první příčky. Tam se dostali skrz spodního pavouka a ve vyrovnané finálové hře porazili papírového favorita celé čtvrté kvalifikace, tým Ceckaci.

Cestou do finále Flyover vyřadili tým Rozbíječi, který o postup usiloval několik kvalifikačních kol, a ani v posledním jim pšenka nekvetla. Vypadli ve druhém kole.

cARnage 2: Shrnutí čtvrté kvalifikace
i Zdroj: DOTA2.cz
Pavouk čtvrté kvalifikace

Cechi plus 4 mínus Cechi

Cechiho tým, papírově nejsilnější celek horního pavouka, Ceckaci (Mambos, Pipa, Ade, Christmess, jazzfana – standin za Cechiho), hrál paradoxně bez svého kapitána. I s náhradníkem se však kluci dokázali bez problémů prokousat až do finále. V něm narazili na tým Flyover, který na konci hry určil pořadí postupujících.

Rovněž Ceckaci zavřeli postupová dvířka jednomu z horkých kandidátů na postup, týmu Name in progress, který se v posledních kvalifikacích vždy o vlásek neprobojoval do finále.

Shrnutí všech účastníků play-off

Kvalifikace jsou tedy úspěšně za námi a my si shrneme všech finálových osm týmů, které se v online play-off poperou o tři místa na LAN finále v Alza game centru v Praze:

Kvalifikace Pořadí týmu v kvalifikaci Název týmu
1.1.absurdistán rejects
2.Team BlackKingBar
2.1.eEriness
2.asdf
3.1.Necroraisers
2.KKomrades
4.1.Flyover
2.Ceckaci

 Informace pro diváky

Osm nejlepších týmů se představí v online play-off, které se bude hrát v sobotu a v neděli (18. a 19. 6. 2016) od 10:00 na twitch kanále Alzy, kde si samozřejmě budete moci vychutnat komentář AR Studia. V současné době týmy bojují o více než 66 000 korun, a u tohoto boje rozhodně nesmíte chybět!

Záznamy z předchozích kvalifikací můžete zhlédnout na YouTube kanále AR Studia.

zdroj: arstudio-gaming.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama