cARnage 2: Shrnutí druhé kvalifikace
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek cARnage 2: Shrnutí druhé kvalifikace

cARnage 2: Shrnutí druhé kvalifikace

Spliter

Spliter

17. 5. 2016 17:20
Reklama

Druhý kvalifikační den Dota 2 turnaje cARnage 2 je minulostí. Turnaje, který společně s herní organizací eSuba a společností Alza, za velmi štědrého sponzoringu od hlavních partnerů Asus a HyperX, pořádá AR Studio. Pojďme si povědět, které dva celky získaly svá místa v online části play-off.

Favorit klopýtl, postoupil outsider

Druhá kvalifikace se nesla v duchu kvantity, která v minulé kvalifikaci chyběla. Naproti tomu však ani zde nechyběla kvalita.
Favoritem číslo jedna byl v této kvalifikaci jednoznačně tým eEriness (Sehny, Tipek, Cranich, Skiter, Rubick_san (standin za Mambose). Partička kolem Sehnyho ovládla celou kvalifikaci, byť ji v semifinále skvělým a velmi sympatickým výkonem téměř vyřadil celek Name in progress (waldemaG, Láďa, Kovi, Saberlight, Saga), kterému tak postupové místo z horní strany pavouka uniklo jen o vlásek.

cARnage 2: Shrnutí druhé kvalifikace
i Zdroj: DOTA2.cz

Horní strana pavouka

Nutno podotknout, že si borci z Name in progress ve čtvrtfinále poradili s týmem LAN OHROZIM (Cechi, Ade, Pipa, Stfu, Tarenino), papírovým aspirantem na postupové místo společně s eEriness. Kluci tak zamíchali kvalifikačními kartami a v dalším kole se určitě můžeme těšit na další skvělé výkony obou týmů, možná se dočkáme i odvety.

Ze spodní strany pavouka se k postupové příčky prokousal tým asdf (Marko, Fallen, Kingsman, Bodlak, Ledy). Tým složený z „veteránů“ naší Dota 2 scény kapituloval až ve finále proti eEriness, kde už šlo pouze o formalitu v podobě určení postupového místa.

cARnage 2: Shrnutí druhé kvalifikace
i Zdroj: DOTA2.cz

Spodní strana pavouka

Důležité informace nejen pro hráče

Záznamy všech streamovaných her z první a druhé kvalikace můžete zhlédnout na YouTube kanále AR Studia.

Každý peněžní dar (donate), který diváci na streamu pošlou, AR Studio zdvojnásobí a celková částka se připočte k základnímu prizepoolu 50 000 Kč. Doposud se diváci zasloužili o nárůst konečné částky o krásných 7 050 Kč, respektive o 14 100 Kč. Hráči tak momentálně bojují o krásných 64 100 Kč!

Další kvalifikace se bude hrát tuto sobotu (21. 5. 2016) v 10:00. Registrovat se do ní můžete již nyní na stránce turnaje.
Komentář třetí kvalifikace bude k poslechu od AR Studia opět na kanále Alzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama