Co nám nabídne páté kolo Sazka eLeague?
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Co nám nabídne páté kolo Sazka eLeague?

Co nám nabídne páté kolo Sazka eLeague?

Shovelmeister

Shovelmeister

18. 9. 2020 17:53

Pojďme si shrnout, co nás čeká v sobotu v pátém kole největší české Dota 2 ligy. Jako vždy se můžeme těšit na čtyři zápasy nejlepších českých a slovenských týmů.

Reklama

Brute - Young

Souboj outsiderů o první body bude určitě stát za sledování. Oběma týmům jde o hodně, poněvadž vítěz bude stále mít reálnou šanci udržet se v lize a nesestoupit do baráže. Poražený bude mít šanci spíše už jen matematickou. Nezapomeňte, že utkání začíná dříve, a to ve 13:00.

Hippomaniacs - Go Game Dogs

V tomto utkání jsou jednoznačnými favority dosud neporažení Hroši. A to i přes fakt, že Dogs dokázali zdolat druhého favorita soutěže eSubu. Ta tehdy prohrála zejména kvůli podcenění soupeřů či přecenění svých schopností. Tuto chybu od Hippomaniacs neočekáváme a předpokládáme, že hru dotáhnou do úspěšného konce.

Co nám nabídne páté kolo Sazka eLeague?
i Zdroj: DOTA2.cz

LIDOVEJ GAMING - Lutea

Nováček druhého splitu se v úvodních kolech stal černým koněm turnaje. Lutea se stejně jako na jaře spíše trápí, přesto jsou její reprezentanti podat výborné výkony. Favority zápasu jsou "Lidovci", Lutea jim to ale určitě nedá zadarmo a přinejmenším je pořádně potrápí. Sledujte jejich vzájemný zápas od 15:15.

Inaequalis.Rozbíječi - CZC.eSuba

Rozbíječi jsou schopní překvapit kohokoliv, což předvedli už v prvním splitu, kdy přehráli tehdy dominantní Sampi. I v poslední době se jim podařilo zaskočit elitní tým Hippomaniacs v kvalifikaci do reprezentačního výběru České republiky. Šanci proti eSubě rozhodně mají, stále je však pravděpodobnější, že eSuba nezaváhá a potvrdí roli favorita.

Co nám nabídne páté kolo Sazka eLeague?
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama