Co nás čeká ve čtvrtém kole Sazka eLeague?
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Co nás čeká ve čtvrtém kole Sazka eLeague?

Co nás čeká ve čtvrtém kole Sazka eLeague?

Shovelmeister

Shovelmeister

12. 9. 2020 10:26

Čtvrté kolo Sazka eLeague klepe na dveře. Pojďme se podívat, co nás v něm čeká.

Reklama

Hned na začátek máme jednu nepříjemnou zprávu. Vzhledem ke špatné epidemiologické situaci zůstanou hráči doma a čtvrté kolo se tedy navzdory plánu odehraje online. Přímo ze studia vás streamem provede Poko, hry odkomentují Alckor s Offakem a detailně je rozeberou Sehny s Martinem Rotou.

Lidovej Gaming vs eSuba

Jediný celek, který postoupil z baráže, vyzve favorita celé ligy eSubu. Ta ve druhém kole rozdrtila Brute, avšak velice překvapivě podlehla Go Game Dogs. Sice v soupisce chyběl Ade, papírově však byla eSuba stále daleko silnější. Lidovej Gaming zatím neprohrál a jeho kvality budou proti eSubě od 14:00 pořádně prověřeny.

Co nás čeká ve čtvrtém kole Sazka eLeague?
i Zdroj: DOTA2.cz

Inaequalis.Rozbíječi vs Lutea

Od 15:15 nás čeká pravděpodobně nejvyrovnanější souboj kola. Rozbíječi i Lutea mají shodně jednu výhru a jednu prohru a skillově jsou si velmi blízko. Nedá se tedy říci, že zápas má favorita.

Lidovej Gaming vs Inaequalis Rozbíječi

Rozbíječi si dají jen krátkou pauzu a hned zase půjdou do akce. Tentokrát je vyzve Lidovej Gaming, jemuž se v prvním kole velice dařilo. Záležet bude hodně na předchozích výsledcích týmů, které ovlivní psychickou stránku hráčů a na draftu. Ten totiž může týmu vyhrát i prohrát mapu ještě předtím, než vůbec začnou ovládat své hrdiny.

eSuba vs Lutea

V závěrečném zápase dne je jasným favoritem eSuba. Ačkoli ji s největší pravděpodobností nebude reprezentovat BOOM, má stále papírově navrch. Lutea by měla zkusit překvapit soupeře výběrem netradičních hrdinů či nějakou nově nacvičenou taktikou. Naopak eSuba by se měla držet standardních strategií a neexperimentovat jako v zápase proti Go Game Dogs.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama