Collector´s Cache konečně dorazila do Battle Passu
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Collector´s Cache konečně dorazila do Battle Passu

Collector´s Cache konečně dorazila do Battle Passu

Shovelmeister

Shovelmeister

3. 7. 2020 17:24

Jako obvykle Valve přidává do Battle Passu truhlu Collector´s Cache, jež obsahuje sety komunitních umělců, které obdržely nejvíce hlasů od majitelů bitevního deníku.

Reklama

Letos jsme se dočkali celkem 18 setů, z nichž skiny na Tinyho, Marta a Miranu jsou zařazené mezi vzácné. Mohou vám tedy padnout společně s obyčejným setem na jiného hrdinu.

Každá truhla stojí 2,49 $ (zhruba 60 Kč) a množství ke koupi není nijak omezeno. Pokud zakoupíte jednu, osm nebo patnáct truhel, získáte bonus v podobě bodů deníku. Pokud by se vám set nelíbil nebo byste ho měli vícekrát, je zde možnost recyklace za 2 000 bodů deníku.

  • 1 truhla --> 2 500 bodů
  • 8 truhel --> 9 000 bodů
  • 15 truhel --> 36 000 bodů

Jediný skin, který budou moci hráči v budoucnu prodat, je již zmíněný set na Miranu, jež je klasifikován jako "Ultra Rare". Pokud byste právě o něj měli enormní zájem, získat ho můžete dvěma způsoby. Buď počkáte do konce The International 11 a koupíte ho pravděpodobně za deset a více Eur nebo si pořídíte velké množství Collector´s Cache, čímž si zvýšíte šanci, že bonusový set získáte.

Prodeje z této truhly rovněž přispívají na celkovou výhru The International 10, což se ihned projevilo. Prize pool tak díky útratám hráčů překonal 25 milionů dolarů (téměř 600 milionů Kč) a neustále roste. Pokud objem finančních odměn pro hráče na TI10 překoná loňskou výhru 34,33 milionů dolarů, získají hráči 10 000 bodů do svého deníku. Jestliže budou fanoušci ještě štědřejší a The International zboří milník 40 milionů dolarů, získá každý majitel Battle Passu dalších 10 úrovní.

Collector´s Cache konečně dorazila do Battle Passu
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama