Coverage 5. dne ligy
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Coverage 5. dne ligy

Coverage 5. dne ligy

Kovajda

Kovajda

9. 5. 2020 15:58

Vzhledem k nesezení na panelu mám dnes čas všechno pro vás sepsat, tak se pojďme na dnešní tři hry podívat.

Reklama

Hippomaniacs vs Lutea

 

Hippos do zápasu nastoupili se staronovým členem - CURRYm a je vidět, že jim tato změna prospěla a posunula je zase o kousek dál. Jsem zvědav, kam osud zanese jejich bývalého spoluhráče (OldWays), který nám ukázal, že nějaký talent má a je mi docela líto, že už ho nebudeme vídat. Zpátky ke hře. 

 

Linky se vyvíjely víceméně vyrovnaně, jedinou lehčí výhodu si dokázal získat troll s cmkou. Občas někdo na některé z linek umřel, potom se začalo trochu massfightit s tím, že Hippos se snažili dělat prostor pro trolla a bojovat 4v5, což se jim více či méně dařilo. Zlom přišel v okamžiku, kdy se Lutea pustila do pushování bottom věže, kdy se Hippos podařilo sneaknout roshana a se získaným aegisem potom vyhráli fight, který udal tempo, jakým se hra bude dále vyvíjet. Další aegisy potom Hippos vždycky vyměnili za nějakou stranu a postupem času si došli pro vítězství. Jako MVP byl zvolen CURRY, který si celou dobu díky prostoru od týmu s velkou rezervou držel první místo v networthu a dokázal této výhody využít a dotáhnout svůj tým k vyhrané hře.

  

Coverage 5. dne ligy
i Zdroj: DOTA2.cz

Coverage 5. dne ligy
i Zdroj: DOTA2.cz

 

GoGame Dogs vs NecroRaisers

  

I druhý dnešní zápas představil nové hráče z jednoho z týmů. V NecroRaisers byly dlouholetí členové Linch a wein nahrazeni mladými talenty z řad Pepeho Smíchu, kterému se do ligy nepodařilo kvalifikovat, Happ1nessem a SurLovcem. 

 

Už od začátku se hra vyvíjela ve prospěch Dogs, sice tam NR měli ve formě firstblood fightu světlý moment a pak se to i taF snažil hodně slušně rozgankovat, ale i přes to byli celou hru pozadu. Na comeback to začalo vypadat ve fightu o roshe, ale i za pomocí buybacků se Dogs podařilo fight vyhrát a nepustili hru z ruky. Jako MVP byl zvolen huesos (aka Extrakil), který předvedl perfektní hru.

 

Coverage 5. dne ligy
i Zdroj: DOTA2.cz

Coverage 5. dne ligy
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Brute vs Inaequalis Rozbíječi

 

Do třetice zase hra s nějakou roster change. Místo Filminyho nastoupila na straně Rozbíječů Ardala a ukázala tak, že i holky mají na to hrát v Sazka eLeague a určitě tak posloužila jako inspirace všem dalším divkám v našich zemích.

 

Brute hned od startu hry ukazovali, že jsou papírově lepšími hráči. Když se Rozbíječi snažili o firstblood, Brute je krásně otočili a byl z toho doublekill. Ač byla hra celkem jednostranná, dočkali jsme se několika pěkných massfightů a bylo teda na co koukat. Fight 5 za 0 už byl jen třešničkou na dortu a netrvalo dlouho než Brute pushnuli bázi Rozbíječů úplně.

  

Coverage 5. dne ligy
i Zdroj: DOTA2.cz

Coverage 5. dne ligy
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Ještě není úplně jisté, kdy se bude hrát dlouho očekávaný zápas eSuba vs Sampi, určitě ale příští týden uvidíme následující hry:

 

16.5. 16:00 Inaequalis rozbíječi vs Inaequalis Lutea
16.5. 17:15 eSuba vs NecroRaisers
16.5. 18:30 Hippomaniacs vs Brute
16.5. 19:45 Dogs vs Sampi
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama