Coverage třetího hracího dne
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Coverage třetího hracího dne

Coverage třetího hracího dne

Kovajda

Kovajda

25. 4. 2020 15:29

Koukneme se společně na hry, občas to proložím klipem pro ty, kteří se nemohli dívat live.

Reklama

HippoManiacs vs Inaequalis Rozbíječi

  

Hippos nejenom, že navázali na úspěch z minula, ještě ho posunuli o třídu výš. Napickovali si agresivní push strat, dobře postavili linky a Rozbíječe totálně rozbili, nebál bych se říct rozcupovali. MVP zápasu je Sammi, který od začátku do konce dominoval, přechod na offku mu zatím svědčí - minulý týden super pango, dneska prakticky pocarryoval z offky, je to borec. Jestli Hippos udrží tohle tempo, tak se od nich máme na co těšit. Jsou nový tým a jsou týden od týdne lepší a lepší.

 

 

Coverage třetího hracího dne
i Zdroj: DOTA2.cz

  

Team Brute vs Lutea

 

Už od laning fáze měli Brute navrch. Axe skippoval creepy a farmil přitom jungli, ale Ursa měla tím pádem taky úplnou freefarmu. To udělalo prostor pro to, abychom po dlouhé době viděli matchup trojlinka proti trojlince na spodní lince, kde sice QoPka úplně nefarmila, ale víceméně ji neměli jak zabít, takže linka skončila vyrovnaně. Na midu necro hodně rychle nafarmil greaves, což Brute zajistilo velkou výhodu v 5 man fightech a dali se do pushe a postupného ovládání celé mapy. Z Brute hráli všichni skvěle, nakonec byl jako MVP zvolen Oli, který zařídil několik super pickoffů a massfightů

  

 

Coverage třetího hracího dne
i Zdroj: DOTA2.cz

  

eSuba vs GoGame Dogs

   

 Dogs se skvěle rozjeli, early a mid game byly proloženy skvělými massfighty, ze kterých vycházeli vítězně. Dobrých dvacet minut to vypadalo, že konečně nastal čas na to, aby eSuba v lize prohrála zápas. Zlom přišel v momentě, kdy se Digimu podařilo snatchnout aegis a eSuba vyhrála fight, který tím propuknul, což byl určitě jeden z moves, kterými si začídil MVP. Potom už hru držela eSuba v otěžích a dotáhla ji do vítězného konce.

   

Coverage třetího hracího dne
i Zdroj: DOTA2.cz

  

NecroRaisers vs Sampi

  

Začátek hry vypadal pro NR ještě relativně dobře, na topu sice dostal Slark velý výprask od dua Mars+CM, taFovi se však dole docela dařilo, v jednu chvíli měl na lince i Kiling Spree. Na midu Broodce Tide nevadil tolik, jak by se mohlo papírově zdát, takže Sampi vyhráli jednu linku hodně a dvě víceméně remizovali. Když hrdinové Sampi nabrali levely, využili své výhody a během pár minut hru ukončili. MVP vyhrál Mambos, který se chlapácky vypořádal s linkou, která se nevyvíjela úplně podle představ a díky trackům a důležitým killům zásadně pomohl teamu k vítězstí.

  

Coverage třetího hracího dne
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Příští týden se můžeme těšit na následující zápasy:

2.5. 16:00 Sampi vs Hippomaniacs
2.5. 17:15 Brute vs Dogs
2.5. 18:30 Inaequalis rozbíječi vs NecroRaisers
2.5. 19:45 eSuba vs Inaequalis Lutea
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama