Čtvrté kolo ESL One Germany je za námi: mudgolems se Skiterem se radují z postupu
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Čtvrté kolo ESL One Germany je za námi: mudgolems se Skiterem se radují z postupu

Čtvrté kolo ESL One Germany je za námi: mudgolems se Skiterem se radují z postupu

Shovelmeister

Shovelmeister

19. 10. 2020 09:16

Předposlední kolo skupinové fáze je u konce. Skiter a jeho tým mudgolems postoupili, Saberlight, Supream a BOOM o postup ještě budou bojovat.

Reklama

Úvodní duel potěšil zejména české fanoušky. Ninjas in Pyjamas s Ondřejem "Supream" Štarhou a Jonášem "Saberlight" Volkem se v boji o záchranu podařilo velice přesvědčivě zdolat HellRaisers. Zajistili si tak postup do pátého kola skupinové fáze, kde půjde o všechno.

S trochou nejistoty vstupoval do svého čtvrtého utkání tým Nigma. Jednak stále hrají bez kapitána Kurokyho, navíc jejich forma v posledních dnech není úplně ideální. Hned v prvním kole jim uštědřil až trapnou porážku mikrotým Yellow Submarine a ve třetím kole podlehli nadějným mudgolems. Nyní si spravili chuť výhrou nad Winstrike 2:0.

Čtvrté kolo ESL One Germany je za námi: mudgolems se Skiterem se radují z postupu
i Zdroj: DOTA2.cz

V závěrečném zápasu dne se nenechali OG zaskočit žlutou ponorkou, jako to udělali svěřenci týmů Nigma a Ninjas in Pyjamas. V obou hrách využili Silencera na Core pozici a Treant Protectora jako Supporta. Právě od OG jsme na neotřelé strategie zvyklí a těšíme se na play-off, kde toho jistě předvedou více.

I první série druhého dne udělala radost především Čechům. Miroslav "BOOM" Bičan a jeho tým Vikin.gg dokázali bez sebemenších problémů zdolat CIS celek Cyber Legacy 2:0 a zachránit si tak kůži. CL se vůbec nedařilo a v chatu vysílání se občas objevil meme 322. Ke schválně zahozené hře měl však výkon Cyber Legacy daleko, spíše to vypadalo na špatný den.

I příznivci slovenské Doty si přišli ve čtvrtém kole na své. Oliver "Skiter" Lepko s poměrně novým stackem mudgolems zdolal papírově velmi silnou sekci Natus Vincere i s dřívější hvězdou týmů Empire a Virtus.Pro Rodjerem. Skvěle blátivým golemům v obou hrách zafungoval Bloodseeker na pozici 3, který je v poslední době velmi populární. Po výhře 2:0 postupují do vyřazovací fáze.

V posledním utkání kola naplnili Liquid roli favoritů a s přehledem postoupili do play-off přes 5men. Ti ještě budou mít šanci zabojovat o záchranu v posledním kole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama