Čtvrté kolo play-off ESL One Germany se blíží: BOOM bude bojovat o záchranu
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Čtvrté kolo play-off ESL One Germany se blíží: BOOM bude bojovat o záchranu

Čtvrté kolo play-off ESL One Germany se blíží: BOOM bude bojovat o záchranu

Shovelmeister

Shovelmeister

29. 10. 2020 10:44

Čtvrtý den vyřazovací fáze ESL One Germany nabídne dvě utkání ve spodní části pavouka. Čtyři týmy zabojují o setrvání v turnaji a zachování si šance na zlatou medaili.

Reklama

Vikin.gg - Liquid

Dva silné týmy, kterým když se daří, jsou k nezastavení. Tak by se daly ve zkratce popsat Vikin.gg i Liquid, jejichž soubojem začne hrací den. Vikingové se vzpamatovávají z tvrdé porážky od Na´Vi, kde toho moc nepředvedli. Obzvláště Aramisovi a Tobimu se nedařilo, čehož si všimli i komentátoři. Právě to nejspíše způsobilo kolaps celé pětice. U Vikin.gg jsme zvyklí na perfektní týmovou hru, díky které již mnohokrát zvítězili i nad velmi silnými soupeři. Jakmile se však jednomu nebo dvěma hráčům nedaří, nejsou Vikingové schopní držet krok se soupeři a velmi často v těchto případech prohrávají.

Naopak Liquid mají posílené sebevědomí po triumfální porážce týmu Nigma. Podobně jako Vikin.gg, i oni jsou velmi dobře sehraní, navíc však často hrají hrdiny jako Morphling nebo Phantom Assasin, kteří jsou schopní s dobrým začátkem obehrát soupeře víceméně sami. Vikin.gg by si rovněž měli dávat pozor na Mickeho Snapfire, která v jeho rukou dokáže napáchat nezměrné škody.

V bitvě na život a na smrt se ukáže, kdo lépe zvládá stres a psychický tlak. Míra zkušeností s podobnými situacemi hraje do karet týmu Liquid, jehož vítězství je pravděpodobnější.

Náš tip: 2-1 Liquid

Čtvrté kolo play-off ESL One Germany se blíží: BOOM bude bojovat o záchranu
i Zdroj: DOTA2.cz

Alliance - Secret

Málokdo by čekal, že se dva horcí kandidáti na vítězství v turnaji potkají v Lower Bracketu, navíc již ve druhém kole. Alliance v poslední době hrají neuvěřitelně a není nejmenších pochyb, že patří mezi nejlepší celky světa. Naposledy s přehledem zdolali dvojnásobné mistry světa OG, což není ani zdaleka snadný úkol. V týmu jsou zkušení veteráni jako fng či mistr světa z roku 2013 s4 i skillově velmi nadaní hráči Limmp a Nikobaby. V poslední době ukazují, že jsou schopní porazit kohokoli, Secret jsou ale ti nejnáročnější soupeři.

Secret spadli do Lower Bracketu po sérii s mudgolems, což byl pro většinu fanoušků šok. Zdaleka to nebylo kvůli tomu, že by považovali mudgolems za špatný tým, to ani zdaleka. Secret si totiž zejména v posledních měsících vybudovali punc neporazitelnosti. Předchozích 19 sérií neprohráli a stále mají šňůru 8 vyhraných turnajů v řadě, která se táhne až od května. Jejich hra je obvykle tak precizní a promyšlená do nejmenších detailů, že jsou soupeři zkrátka pomalu zatlačeni do základny, kde čekají na popravu.

Ačkoli je Alliance tým plný zkušených a talentovaných hráčů, jejichž forma je v poslední době fenomenální, zvítězí nejspíše světové jedničky z týmu Secret, jimž jedna prohra po čtyřech měsících nepochybně stačila.

Náš tip: 2-0 Secret


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama