Další turnaj s podporou Valve je na obzoru
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Další turnaj s podporou Valve je na obzoru

Další turnaj s podporou Valve je na obzoru

Shovelmeister

Shovelmeister

18. 10. 2020 10:21

Valve se rozhodlo podpořit dalšího organizátora turnajů v Jižní Americe. Má tak vzniknout soutěž pro nejlepší týmy regionu o celkových 75 tisíc dolarů.

Reklama

V posledních týdnech se ukazuje slib Valve, že bude podporovat organizátory turnajů, jako pravdivý. Společnost 4D Esports představila druhé pokračování svého turnaje Realms Collide. Soutěž je určena pro Jižní Ameriku a její nejlepší organizace. Zúčastní slavné celky jako Infamous, Beastcoast nebo Thunder Predator.

Další turnaj s podporou Valve je na obzoru
i Zdroj: DOTA2.cz

První sezóna úspěšného turnaje proběhla online na pomezí dubna a května tohoto roku. Hrálo se celkem o 10 tisíc dolarů a z vítězství se radovali hráči týmu Beastcoast. Ve druhé sezóně se bude hrát o 75 tisíc dolarů, bude to tak největší Dota 2 turnaj v Jižní Americe. Bojovat o první místo se bude skoro celý měsíc, a to od 9. listopadu do 6. prosince.

Valve se do projektu zapojí jako zaštiťovatel a sponzor. Přispěje na prize pool a produkci turnaje, přesná částka však není známá. Pořadatelé připravili k oznámení speciální video a lore k turnaji. V něm se dozvídáme o posedlosti Ember Spirita zlým duchem. Kvůli osvobození svého bratra od zlé bytosti se musí Void Spirit a Earth Spirit spojit. Boj může začít.

Nedávno Valve oznámilo, že podpoří třinácté pokračování oblíbeného Dota Summitu a největší jihoamerickou ligu Movistar Liga Pro Gaming S6. Pravděpobobně se v následujících dnech a týdnech dozvíme jména dalších soutěží, které díky Valve vzniknou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama