Dary roku Draka - nová aktualizace s kosmetickými předměty
i Zdroj: Valve
Patch notes Článek Dary roku Draka - nová aktualizace s kosmetickými předměty

Dary roku Draka - nová aktualizace s kosmetickými předměty

Michal Glückselig

Michal Glückselig

9. 2. 2024 11:50

Po delší době jsme se dočkali další aktualizace, která s sebou přináší spoustu kosmetických předmětů.

Reklama

Drobnější aktualizace, nikoli velký patch

Od poslední větší aktualizace již uběhla nějaká doba a Dota 2 se tak postupně dostávala do dalšího období sucha. Vývojáři, kteří na velké herní aktualizaci stále pracují, se tak rozhodli hráče potěšit alespoň další, drobnější aktualizací, jenž se zaměřuje především na kosmetické předměty.

17 nových setů a kosmetický předmět na Ancient

Jde o 17 nových setů, jenž jsou stylizované do čínských oslav nového roku, konkrétně roku draka. Kromě nich byl ale do hry přidán také vůbec první kosmetický předmět na Ancient. Pokud si jej ve zbrojnici vybavíte, bude okolo vašeho Ancientu létat nádherně vypadající čínský drak. Popisek samotného předmětu nicméně napovídá tomu, že jakmile tato událost na Dotě 7. března skončí, tak jeho efekt kompletně vymizí. Pokud tomu tak skutečně bude, je nutno říci, že půjde o velké zklamání.

Jak ale dané předměty získat? Vývojáři v tomto případě opět nebyli nikterak kreativní a jediný způsob zisku těchto kosmetických předmětů, je zaplatit si. Truhlu, která tyto kosmetické předměty obsahuje, si budete moct zakoupit pro sebe, či ji darovat vašim kamarádům. Pokud darujete alespoň jednu truhlu, získáte pro sebe speciálního kurýra, kteýr se po darování dalších sedmi truhel vylepší na jeho zlatou verzi. Každá truhla přitom stojí 2,35€, což je něco okolo 50 Kč. 

Dodatečné drobky, co s sebou aktualizace přinesla

Kromě kosmetických předmětů s sebou aktualizace Dary roku Draka přinesla také další vlnu banů pro hráče porušující pravidla Doty 2. Tentokrát se vývojáři zaměřili na cheatery, které se jim povedlo detekovat přes jejich nový, anti-cheat systém. Také jsme se dočkali opravy některých bugů, které nám stejně jako cheateři znepříjemňovaly zážitek ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama