Dendi a Sonneiko zůstávají v Navi!
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Dendi a Sonneiko zůstávají v Navi!

Dendi a Sonneiko zůstávají v Navi!

Belaar

Belaar

20. 10. 2015 18:07
Reklama

Na stránce týmu Natus Vincere se dnes objevila velmi dobrá zpráva pro fanoušky Navi, obzvláště Dendiho a Sonneika. Tito dva hráči totiž zůstávají v týmu. Ve zprávě se také hovoří o tom, že tito dva hráči budou jádrem nového týmu a budou mít taky na starosti nábor nových hráčů, které budou testovat a také zkoušet různé herní kombinace, aby nabrali správné hráče a vytvořili optimální soupisku. V blízké době bychom se tedy měli dovědět jména tří zbývajících hráčů.

Spoustě fanoušků i nefanoušků se tedy konečně zodpoví otázka, jestli XBOCT byl skutečně přítěž týmu a dovíme se, jak si Dendi a Sonneiko budou vést s novým týmem. Rozhodně nás v tomto ohledu čeká pár zajímavých událostí. S nedávným odchodem hráčů Vanskor (bývalý NaVi support) a Artesem z týmu CIS Rejects se rozšířily řady Ruských a Ukrajinských hráčů bez týmu, a tak mají Dendi se Sonneikem rozhodně z čeho vybírat.

Tým NaVi má za sebou dlouhou a do roku 2014 také velmi úspěšnou historii, o které si více můžete přečíst v tomto článku.

Dendi a Sonneiko zůstávají v Navi!
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama