Dendiho organizaci opustili dva hráči
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Dendiho organizaci opustili dva hráči

Dendiho organizaci opustili dva hráči

Shovelmeister

Shovelmeister

9. 12. 2020 10:42

Organizace B8, kterou založil oblíbený hráč Danil "Dendi" Ishutin se stále nevymanila ze špatných výsledků a nejspíše proto přichází o dva hráče.

Reklama

Jeden z nejznámějších hráčů planety a mistr světa roku 2011 Danil "Dendi" Ishutin založil v lednu vlasní organizaci B8, za kterou i sám hraje. Zcela jistě ale měl daleko vyšší očekávání, co se týče výsledků. Za celou dobu existence nedokázal tým obsadit ani jednu medailovou příčku na sebemenším turnaji.

Nyní po neúspěchu v kvalifikaci EPIC League přišly na řadu další personální změny. Tentokrát odchází carry hráč Arets "Crystallis" Remco a Dmitriy "Fishman" Polishchuk působící na pozici 5. Crystallis se v současné době drží na špičce evropského žebříčku, neměl by pro něj tedy být problém najít si v dohledné době nové angažmá.

Dendiho organizaci opustili dva hráči
i Zdroj: DOTA2.cz

Organizace již prostřídala ve svých řadách všechny hráče, až na samotného Dendiho. Nastává tak otázka, zda Dendi stále ještě na hraní profesionálních zápasů má.

K týmu by se mohli přidat volní hráči jako Cooman, Pasha, krylat nebo BZZ. Organizace bude nepochybně chtít doplnit kádr co nejdříve, aby se stihl sehrát před obnovením DPC sezóny v lednu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama