Do hry přišla nová sezóna Dota Plus. Co nabízí?
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Do hry přišla nová sezóna Dota Plus. Co nabízí?

Do hry přišla nová sezóna Dota Plus. Co nabízí?

Shovelmeister

Shovelmeister

2. 3. 2021 15:52

Zimní sezóna Dota Plus končí a začíná ta jarní. Kromě nové truhly jsme se dočkali i změn u relikvií a guildovních odměn.

Reklama

První novinkou je vylepšování relikvií u jednotlivých hrdinů. Nyní můžete získávat úrovně jednotlivých relikvií, jakmile překročíte určité množství statistiky, kterou počítá. Například pokud hrajete za Juggernauta a vlastníte relikvii "Kritické poškození", tak za každých 100 000 vámi uděleného kritického poškození získáte jednu úroveň této relikvie. Za každou úroveň na obyčejné relikvii hráč obdrží 5 XP, za každou úroveň na vzácné relikvii je to šestinásobek.

Od nového updatu je rovněž možné vylepšovat relikvie plnit úkoly pro hrdiny v módu Turbo. Do dané relikvie se bude počítat jen polovina statistik (dáte 100 000 poškození, započítá se pouze 50 000) a úkoly jdou splnit maximálně na jednu hvězdu.

Ani na novou truhlu se nezapomnělo. Tentokráte je v ní celkem 11 setů + velmi vzácný kurýr. Každá truhla stojí deset tisíc střepů a čím více jich otevřete, tím větší máte šanci na získání kurýra.

Rovněž se obnovily sezónní úkoly, díky kterým můžete získat až 115 200 střepů. Nakonec vývojáři změnili i odměny za pořadí guildy, včetně hlášek. Nyní jsou dostupné tyto hlášky:

  • "It´s looking spicy"
  • "唉唉唉!唉?唉 …"
  • "Это ГГ"

Současná sezóna bude trvat přibližně tři měsíce. V létě se určitě dočkáme nové truhly, změny hlášek do chatovacího kolečka a obměny sezónních úkolů. Další novinky dosud nejsou známé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama