Do hry zamířil gigantický update: Diretide přichází!
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Do hry zamířil gigantický update: Diretide přichází!

Do hry zamířil gigantický update: Diretide přichází!

Shovelmeister

Shovelmeister

29. 10. 2020 19:46

Oblíbený halloweenský event Diretide se po dlouhých sedmi letech vrací. Co je naším úkolem ve speciálním módu a jak můžeme obohatit šatník našich hrdinů?

Reklama

Event Diretide se letos vrací v opravdu grandiózním stylu. Příběh začíná tím, že každý rok hrdinové na Halloween krmili příšeru jménem Roshan. Během let se Roshan přestal objevovat a většina obyvatel na něj pozapomněla. Zničehonic se obávaný strážce Aegisu vrátil i se starými časy a halloweenská párty mohla začít. Vývojáři jako úvod pro nepamětníky připravili povedený trailer.

Princip módu je poměrně jednoduchý. Zabíjením nepřátelských creepů sbíráte bonbony. Ty shromažďujete na velkou haldu a bráníte ji před nepřáteli, kteří se vám snaží cukrátka zcizit. Vítězí tým, který nashromáždí více bonbonů ve třech kolech. Také jimi krmíte Roshana, aby vás nechal na pokoji. Pokud tak neučiníte, rozhněváte ho, čímž si vysloužíte pronásledování a velmi pravděpodobně i bolestivou smrt.

Mapa je úplně nová, stejně tak i creepové. Vývojáři v módu změnili i grafiku hry, která nyní připomíná Borderlands a League of Legends.

Za účast při hraní módu a případnou výhru, dostáváte body. Za ně následně obdržíte jednu z velké škály odměn. Odměny můžete rovněž kupovat na Steam tržišti, včetně speciální halloweenské truhly. Truhla vám může padnout, i když hrajete běžnou Dotu, nemusíte neustále hrát Diretide, abyste získali své vytoužené odměny.

V ní se nachází přes 60 výtvorů v pěti různých stupních vzácnosti. Pokud máte deset předmětů jedné vzácnosti, můžete je vyměnit za náhodný předmět z vyššího Tieru.

  • Tier 1 - sety na hrdiny
  • Tier 2 - lepší sety na hrdiny
  • Tier 3 - Immortal předměnty
  • Tier 4 - Immortal sety na hrdiny
  • Tier 5 - velmi vzácné emblémy

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama