Dota 2 Billboard
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Dota 2 Billboard

Dota 2 Billboard

Marty

Marty

29. 9. 2011 21:44
Reklama

Jistě mnozí z vás slyšeli o různých soutěžích, jak vyhrát beta klíč. Jedna z těchto soutěží byla vyfotit sebe na fotce, z které bude vyzařovat, jak opravdu dotu milujete. Mnozí z vás se svlékli, někteří kreslili, jiní zas zkoušeli různé vtipné scény. Je zde i mnoho dalších soutěží, kde máte popsat slovy proč by jste měli dostat klíč právě vy.

Ale na toto nemáte, tohle je totální úlet! Steven "Ninjelephant" Addison, který vlastně Dotu nikdy nehrál, hrál jen konkurenční hry jako je LoL a HoN nechal postavit billboard s tématem Doty 2 v San Antoniu v Texasu. Když přišel na tento nápad, pokusil se zjistit cenu, kterou by musel obětovat. Bylo mu řečeno, že si spot může pronajmout na měsíc za $3,000 (54,000kč).

Taková cena pro něj nebyla možná. A tak zkoušel přijít na další způsob jak tento sen uskutečnit. Napadlo ho, že by se mohl zeptat, jestli si billboard může pronajmout na pár minut, a že je to do studentského filmu, na kterém spolupracuje. Správce reklamy byl tak laskavý a vyhověl. Dokonce mu to nechal zdarma! A tak se vydařilo! Dokázal to! 

Určitě se ptáte na celkovou cenu. Billboard a trička mu zařídili přátele, tak tato parádička ho vyšla pouze na jeden a půl dolaru, za vodu, kterou použil při natáčení.

Myslím si, že tento soutěžící by měl určitě vyhrát, toto jen tak někdo nedokázal.

Co si o tom myslíte vy? Překonáte ho? Poletíte na Měsíc a vyšlapete tam logo Doty 2? Podělte se o vaše nápady v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama