Dota 2 CZ/SK na Twitteru
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Dota 2 CZ/SK na Twitteru

Dota 2 CZ/SK na Twitteru

Skaut

Skaut

15. 4. 2018 07:48

Oživujeme účet na Twitteru!

Reklama

Krásnou neděli všem dotařům!

Pravděpodobně jste si už všimli, že od včerejšího večera se vedle Facebooku a Discordu objevila také možnost sledovat nás na Twitteru. Twitter je bezesporu silným nástrojem, je to zdroj rychlých, krátkých informací. A právě z tohoto důvodu jsme se rozhodli jej oživit. Náš účet zde existuje již od roku 2011, avšak v posledních letech byl využíván pouze pasivně. Včera se mi podařilo k němu opět získat přístup a vy se tak můžete těšit na další informace od nás, které budou dostupné i zde na webu.

 

Proč Twitter?

Protože ne všechny informace, které víme, vydají na celý článek. A přesto bychom se o ně s Vámi rádi podělili. Před nedávnou dobou jsem zde oživil sekci Bleskovky, která měla podobný účel - sdělit krákou informaci. Oproti Bleskovkám však Twitter poskytuje mnohem více možností, mimo jiné se můžete zapojit také vy.

 

Dota 2 CZ/SK na Twitteru
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Ačkoliv je Twitter v České republice stále málo využívanou sociální sítí, myslíme si, že bude užitečnou součástí webu alespoň z hlediska podávaných informací. Pokud se však přidáte, budeme jenom rádi! #TweetSemTweetTam

 

Za tým Doty 2 CZ/SK

Skaut

 

Dota 2 CZ/SK na Twitteru
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama