Dota 2 GamesCom - shrnutí druhého dne
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Dota 2 GamesCom - shrnutí druhého dne

Dota 2 GamesCom - shrnutí druhého dne

ankerek

ankerek

18. 8. 2011 20:12
Reklama

Tak skončily všechny zápasy druhého dne Dota 2 turnaje na GS. Pojďme si shrnout jak se dnes hrálo.

Včera se podle výsledků rozdělily týmy do dvou dalších skupin (vítězů, poražených) a dnes se hráli první zápasy v těchto skupinách. Čtyři v každé skupině (osm dohromady).

Ze skupiny vítězů postupují dál EHOME, Na'Vi (tyto dva týmy zatím neprohráli žádnou hru), Scythe a iG. TyLoo, MYM, OK.Nirvana.cn a M5 se přesunují do skupiny poražených kde budou zítra hrát o přežití.

Ve skupině poražených postupují dál Virus, Mith-Trust, Mineski a MUFC. Český tým SGC, GGnet, ok.Nirvana.cn a nevo v turnaji končí.

Dnes byly problémy, kvůli kterým se zápasy nehrály podle rozvrhu. Tyto problémy nastaly hned na začátku a ovlivnily ostatní zápasy. Poslední zápas měl skončit někdy v 20:00, ale skončil až o dvě hodiny déle.

Doufejme, že zítřejšek bude probíhat podle plánu. Program na zítra, třetího dne Dota 2 turnaje najdete na stránce streamu.

Dnes se ještě v rozhovorech vyzpovídali, někteří členové vedení Valve a zjistilo se pár zajímavých zpráv. Erik Johnson řekl, že Dota 2 není stvořena k vydělávání peněz, ale aby byla zábavná. Zakladatel Valve, Gabe Newell oznámil, že Dota 2 výjde v roce 2012.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama