Dota kvíz o pozvánku do Doty 2 (aktualizováno)
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Dota kvíz o pozvánku do Doty 2 (aktualizováno)

Dota kvíz o pozvánku do Doty 2 (aktualizováno)

ankerek

ankerek

6. 1. 2012 20:31
Reklama

Dota fanoušci bez přístupu do bety Doty 2 čtěte pozorně. Zítra (7. ledna) od 18:00 u nás proběhne soutěž o pozvánku. Bude se jednat o kvíz s otázkami ohledně Doty a soutěžit se bude na našem IRC kanálu.

Soutěžícím budeme zadávat postupně otázky a ten kdo odpoví jako první správně, získá bod. Soutěž končí přibližně po 20ti otázkách (záleží na počtu zúčastněných), kdo bude mít nejvíce vyhrál. Pokud bude víc lidí mít stejně bodů, dostanete další otázky a vyhraje ten, kdo jako první přesáhne tento počet bodů.

U některých otázek je potřeba mít opravdu přehled v dotě a budete se muset trochu zamyslet, někde si započítáte, některé budete muset pravděpodobně vygooglit. Některé jsou jednoduší, jiné složité, ale všechny jsou hodnoceny stejně – jedním bodem. Otázky, kde není specifikováno jinak, platí pro Warcraft 3 Dotu poslední verze (6.73), většinu hodnot jsem vzal z oficiálního webu playdota.com.

Na každou otázku má každý právo odpovědět pouze jednou! Takže se musíte rozhodnout, jestli budete spíš tipovat nebo delší čas hledat.

Odpověď nemusí mít žádný přesný formát, klidně použijte zkratky.

Po každé otázce bude pauza, kde můžete řešit, jestli jsme ji nevyhodnotili špatně, můžeme ji přehodnotit nebo diskvalifikovat a nahodit jinou. Připomínky po zadání další otázky už nebereme na ohled.

 

Podmínky

1. Soutěžící musí mít účet na našem webu. Registrace
2. Na IRC musíte mít stejný nick jako na webu.
3. Zúčastnit se mohou jen uživatelé bez přístupu do bety Doty 2.

 

Soutěž skončila. Vítězem pozvánky se stal uživatel Memorial, který jako jediný získal čtyři body.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama