Druhý Major sezóny ovládli opět Číňané, tentokrát PSG.LGD
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Druhý Major sezóny ovládli opět Číňané, tentokrát PSG.LGD

Druhý Major sezóny ovládli opět Číňané, tentokrát PSG.LGD

Shovelmeister

Shovelmeister

14. 6. 2021 18:45

Druhý a závěrečný Major sezóny je u konce a zná svého šampiona. Stejně jako v Singapuru, i v Kyjevě vyhrál čínský tým, tentokráte ale PSG.LGD.

Reklama

WePlay Animajor dospěl ke konci po jednostranném finále mezi PSG.LGD a Evil Geniuses. Čínský celek zvítězil jasně a přesvědčivě 3:0 a stává se tak hlavním favoritem na vítězství The International. Evil Geniuses se zvládli dostat do finále Majoru i v Singapuru, ani tam se ale nesetkali s úspěchem.

EG museli ze začátku dne projít přes východoasijskou organizaci T1, což nebyl jednoduchý úkol. Došlo až na třetí hru, přičemž nejkratší z nich trvala 36 minut a nejdelší více než hodinu.

Druhý Major sezóny ovládli opět Číňané, tentokrát PSG.LGD
i Zdroj: DOTA2.cz

V grandfinálové sérii nebyl předem jasný favorit, PSG.LGD ale ukázali, že hrají na daleko vyšší úrovni než všichni ostatní. V první hře zdecimovali své soupeře s jejich oblíbenou strategií Axeho na carry, který měl navíc úplně volnou hru a dotáhl celý tým k vítězství.

Ve druhé hře se EG opět snažili hrát akčně a opět zvolili Nature´s Propheta jako hrdinu pro Arteezyho. Akční styl severoamerickému týmu vůbec nevycházel, přičemž Číňané se drželi farmení a od 30. minuty byl Ameho Terrorblade prakticky nezabitelný. To zajistilo PSG.LGD i druhý bod do série.

Třetí mapa už byla jasně ovládaná PSG.LGD, hráči EG už vypadali, že jsou v koncích. Čínský tým předvedl zdaleka nejlepší výkon ze všech celků na turnaji a vítězství si právoplatně zaslouží. 

Kletba Evil Geniuses i nadále pokračuje, na posledních třech Major turnajích pokaždé došli až do finále, žádné ale nedokázali vyhrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama