ESL ONE Manila 2016
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek ESL ONE Manila 2016

ESL ONE Manila 2016

SuppLy

SuppLy

8. 12. 2015 15:11
Reklama

Přes víkend  23. a 24. dubna se metropole Jiho-východní Asie poprvé v historii změní na bojiště těch nejlepších světových hráčů Doty. Jedná se o první Premium turnaj v této části světa. Lístky jsou již v prodeji a jejich cena se pohybuje od 10€ (cca. 270 Kč) až po 106€ za prémiovou víkendovou permanentku s nejlepšími místy na sezení jídlem a všem co je potřeba k pořádnému diváckému zážitku.

ESL ONE Manila 2016
i Zdroj: DOTA2.cz

Kde se bude odehrávat turnaj?

Místo pro Lan finále poskytne aréna se jménem Mall of Asia, která se nachází v hlavním městě Filipín. Tyto prostory se jinak využívají pro koncerty nebo sportovní události ale na tenhle víkend se stane domovem pro 8 mezinárodně známých týmů a asi 7 000 dychtivých fanoušků. Na hlavní stránce události jsou k dispozici dokonce i kontakty na hotely v okolí, ve kterých se návštěvníci mohou ubytovat za vcelku přijatelné ceny.

ESL ONE Manila 2016
i Zdroj: DOTA2.cz

Mall of Asia, Manila, Filipíny

O co budou týmy zápasit?

Momentální prize pool darovaný pořadatelem čítá 250 000$. Spolu s peněžní výhrou získá vítězný tým i trofej ESL-ONE a bude zapsán jako výherce prvního prémiového turnaje v Jiho-Východní Asii.

Kvalifikace

Zahájení kvalifikace a pozvánky na ní budou oznámeny později, Avšak už je známo zastoupení kontinentů na turnaji, a sice se bude jednat o jeden tým z Evropy, jeden tým z USA, jeden tým přímo z Filipín, 2 týmy z Jiho-Východní Asie a jeden Čínsky tým. K těmto 6-ti týmům z celého světa se přidají další 2 týmy, které budou pozváni přímo na hlavní událost, a výběr bude záviset na předcházejících výkonu týmů.

 

Pár slov na závěr.

Osobně jsem hodně zvědavý, co přinese turnaj takového formátu ve Filipínách, ale rozhodně je na co se těšit. Tenhle rok měl turnaj ESL-one ve Frankfurtu veliký úspěch tak doufejme, že příští rok na jaře se podaří tento úspěch zopakovat a bude se zase na co dívat. Pro další informace  aktualizace ohledně účastněných týmů klikněte zde

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama