Evil Geniuses mají nového offlanera
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Evil Geniuses mají nového offlanera

Evil Geniuses mají nového offlanera

Shovelmeister

Shovelmeister

15. 11. 2020 12:40

Evil Geniuses doplňují sestavu zkušeným matadorem ze Singapuru.

Reklama

Největší americký tým ohlašuje příchod nového offlanera. Stal se jím Daryl Koh "iceiceice" Pei Xiang, jehož kariéra sahá až do dob Doty 1. Řadí se tak mezi jednoho z vůbec nejzkušenějších hráčů na světě.

Singapurský matador nahradí ruskou hvězdu Ramzese, který nedávno opustil americkou organizaci ve prospěch nově založeného týmu Just Error.

Naposledy iceiceice působil v jihovýchodoasijském týmu Fnatic. Reprezentoval jej již od září 2018 celé dva roky. V minulosti rovněž hrál i za čínské týmy DK, EHOME a Vici Gaming, což je u hráčů jiné než čínské národnosti rarita. Iceiceice se smlouvou s Evil Geniuses poprvé v životě vydal reprezentovat západní organizaci. Celou svou kariéru totiž působil buď v Číně nebo jihovýchodní Asii.

Mezi jeho největší úspěchy patří třetí místo na The International 2011 s týmem Scythe a zlatá medaile z DAC 2018 s Mineski.

Evil Geniuses nahradili hvězdu hvězdou a stále se nachází mezi papírově nejsilnějšími celky světa. Není však jasné, kdy je uvidíme poprvné hrát v nové sestavě. Momentálně nejsou zapojeni do žádné probíhající soutěže ani neohlásili účast v žádném z nacházejících turnajů.

Sestava Evil Geniuses

  1. Artour "Arteezy" Babaev
  2. Abed "Abed" Yusop
  3. Daryl Koh "iceiceice" Pei Xiang
  4. Andreas "Crit" Nielsen
  5. Tal "Fly" Aizik

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama