EVOLVEO Ptero – herní periferie se skvělým poměrem ceny a výbavy
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek EVOLVEO Ptero – herní periferie se skvělým poměrem ceny a výbavy

EVOLVEO Ptero – herní periferie se skvělým poměrem ceny a výbavy

Anonym

Anonym

30. 12. 2020 15:52

[Sponzorováno] Vylepšete své herní doupě se značkou EVOLVEO.

Reklama

Hledáte-li to správné herní příslušenství ke svému počítači, zbystřete zrak. Perfektní kombinaci příznivé ceny a maximální užitné hodnoty přináší značka Ptero od etablovaného výrobce EVOLVEO. Pojďme si představit alespoň pár nejzajímavějších zástupců z jejich herního portfolia.

Naprosto tichá herní myš EVOLVEO Ptero GMX100

EVOLVEO Ptero GMX100 se stane vaší spolehlivou prodlouženou rukou. Tato herní myš se pyšní nejen přesným optickým senzorem s rozlišením 800 – 7000 DPI a bleskovým hlášením s polling rate až 1.000 Hz, ale především také téměř neslyšitelným stiskem tlačítek. Kliknutí opravdu uchem téměř nezaznamenáte a stisk spínače tlačítka je i přesto výrazný a jistý. Celkem máte k dispozici 7 tlačítek, z nichž dvě umístěné za kolečkem slouží primárně ke změnám profilů DPI. Využít k nastavení myši ale taktéž můžete intuitivní software. Třešničkou na dortu je potom možnost rychlé aktivace Anti-recoil funkce, která vám pomůže udržet zaměřovač ve vašich oblíbených FPS na uzdě.

EVOLVEO Ptero – herní periferie se skvělým poměrem ceny a výbavy
i Zdroj: DOTA2.cz

Myš je sice primárně uzpůsobena umístěním bočních tlačítek pro pravou ruku, ale její příjemný symetrický tvar vám zaručí maximální nasazení - ve všech typech her, ať už jste pravák nebo levák a váš úchop je jakýkoliv. S rozměry 12,5 x 6,5 x 3,8 cm padne jako ulitá do větších i menších dlaní – zkrátka je to takový zlatý střed. Váha 150 gramů je spíše vyšší a v ruce tak budete třímat opravdu pořádný kus hardwaru připravený přenášet do hry vaše reakce. Přitom si Ptero GMX100 zachovává styl. Nastavit si můžete barevné RGB efekty napříč tenkou linií lemující okraj myši a podsvícené je i logo výrobce uprostřed.

Levná RGB klávesnice EVOLVEO Ptero GK640

Myš je potřeba doplnit i o klávesnici a mezi zástupci řady Ptero najdete herní model GK640, který nabízí neskutečný poměr ceny a výbavy. Klávesnice je sice membránová, ale nabídne krásné podsvícení s duhovým přechodem, řadu multimediálních kláves v horní části a stylové klávesy s průsvitnými bočními stěnami.

EVOLVEO Ptero – herní periferie se skvělým poměrem ceny a výbavy
i Zdroj: DOTA2.cz

Je velmi lehká a díky membránové konstrukci aktivace kláves i opravdu tichá. Odpor kláves je příjemný a rychle si na něj zvyknete. Psát i hrát s ní jde skvěle. Hledáte-li skvěle vypadající klávesnici pro hráče s dobrými vlastnostmi, EVOLVEO Ptero GK640 je se svou perfektní cenovkou 399 Kč jasný adept na zvážení.

Podsvícená herní podložka EVOLVEO Ptero GPX200 XL RGB

Pro lehkost a plynulost pohybu je potřeba i skvělý povrch a vaší klávesnici i myši proto můžete ustlat na gigantické podložce EVOLVEO Ptero GPX200 XL RGB, která má rozměr 79,5 x 30,2 centimetrů. Vaše plocha určená k hraní se tak vymezí kvalitním textilním povrchem, který pomůže k plynulé koordinaci myši při ladných precizních pohybech i zběsilém míření v přestřelkách.

EVOLVEO Ptero – herní periferie se skvělým poměrem ceny a výbavy
i Zdroj: DOTA2.cz

Samozřejmostí je potom protiskluzový podklad, takže se nemusíte bát, že by vám podložka létala po stole. Podsvícení hran je stylové a perfektně oživí stůl ve vašem herním království. Nabídne 12 režimů podsvícení a její napájení je samozřejmě řešeno klasickým USB kabelem, který je opletený a ukotvený do boční části. Tuhle krásku si můžete dopřát také za skvělou cenu 590 Kč.

Herní headset EVOLVEO Ptero GHX300

Chybět nesmí ani sluchátka s mikrofonem. Pokud to s hraním myslíte alespoň trochu vážně, kvalitní reprodukce zvuku pro orientaci v prostoru a hlasová komunikace jsou naprosto stěžejní. EVOLVEO Ptero GHX300 vám přesně tohle zpřístupní.

Měniče s rozsahem 20 Hz – 20 kHz jsou ukotveny ve stylovém těle, které se skládá z kovového rámu, příjemně měkkého hlavového mostu s polstrováním, se kterým sluchátka vydržíte nosit i dlouhé hodiny, a pohodlných pěnových náušníků, které jsou usazeny v matném plastovém krytu, v jehož mřížce se po zapnutí modře rozsvítí modré logo výrobce.

EVOLVEO Ptero – herní periferie se skvělým poměrem ceny a výbavy
i Zdroj: DOTA2.cz

Sluchátka nejen perfektně sedí na hlavě při používání, ale především mají výrazný a osobitý zvuk. Překvapí vás velmi dobře vyvážené basy, zřetelné spektrum středových frekvencí a zároveň sluchátka velmi dobře reprodukují i výšky a mluvené slovo. Ve své cenové třídě nabídnou výrazně nadprůměrný zvuk, se kterým si užijete nejen hry, ale také své oblíbené písničky nebo sledování oblíbeného videoobsahu. Mikrofon rovněž nezklame – pro zřetelnou a jasnou komunikaci se spoluhráči nabídne kvalitní záznam zvuku s redukcí šumu.

Ultimátní herní křeslo s ventilátory EVOLVEO Ptero ZX Cooled

Usedněte na herní trůn a užijte si své vítězství v maximálním pohodlí. Tohle je zkrátka židle, která uchvátí každého. Příjemný a vzdušný textilní potah bude ještě pohodlnější díky ochlazované sedací části se dvěma zabudovanými 80mm ventilátory. Hraní v horkých letních dnech už nebude žádný problém. Boční části jsou potom potaženy PU kůží, která je ale rovněž prodyšná.

EVOLVEO Ptero – herní periferie se skvělým poměrem ceny a výbavy
i Zdroj: DOTA2.cz

Další vychytávkou je přidaný masážní polštářek napájený stejně jako ventilátory přes USB kabel. Vybrat si můžete až z osmi masážních režimů a dopřát si tak relax po náročném nasazení. Konstrukce křesla je robustní, maximální nosnost činí až 150 kg, nastavitelné je opěradlo i opěrky rukou s možností vyklánění.

Case s prosklenou bočnicí EVOLVEO Ptero Q1

Uložte své komponenty do luxusní skříně. Řada Ptero představuje precizní PC skříň EVOLVEO Ptero Q1, která je perfektně vyladěná po estetické i funkční stránce. Bočnice je díky robustnímu tvrzenému sklu průhledná a rozsvěcují ji rovnou čtyři předinstalované tiché ventilátory s duhovým podsvícením. Jde o klasický midi-tower s rozměry 41,0 x 20,2 x 45,5 cm, který je skvěle prostorově rozložený a díky perforovaným stěnám s prachovými filtry zajistí skvělý průchod vzduchu tak, aby vaše komponenty zůstaly efektivně chlazené.

Osadit do ní můžete bez problémů grafické karty s délkou až 35 cm, celkem můžete osadit až šest ventilátorů a konstrukce vnitřních příček je přizpůsobena snadnému vypletení kabelů. Zdroj zůstane ukrytý ve spodním tunelu společně s dalšími přihrádkami na úložiště a případné skrytí přebytečné kabeláže

EVOLVEO Ptero – herní periferie se skvělým poměrem ceny a výbavy
i Zdroj: DOTA2.cz

Výkonný zdroj EVOLVEO FX 650

Abyste své komponenty mohli efektivně napájet, EVOLVEO vám nabízí nadstandardně výkonný 650W zdroj FX 650 s certifikací účinnosti 80+ Bronze. Samozřejmě mu nechybí všechny potřebné ochrany proti zkratu, přetížení, výkyvům v podobě přepětí či naopak podpětí a také tepelná ochrana. K tomu všemu navíc přidejte tichý chod a vaše hry si tak užijete v klidu a bez obav o vysoké zatížení vaší sestavy i náročnějšími komponentami díky mohutnému výkonu, který bude pro mainstreamové sestavy více než dostatečný.

Hrajte na maximum

Neváhejte a pusťte se do virtuálního světa s novými společníky EVOLVEO Ptero. Periferie a komponenty můžete zakoupit:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama