Fast Queue by měla pomoct s dlouhým čekáním na zápas
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Fast Queue by měla pomoct s dlouhým čekáním na zápas

Fast Queue by měla pomoct s dlouhým čekáním na zápas

Giry

Giry

4. 11. 2019 01:23

Čekání na zápas začalo být neúnosně dlouhé.

Reklama

V poslední době musíme čím dál tím častěji čekat na zápas. Doba čekání ve frontě pro supporty není nijak dlouhá, chcete-li ale hrát mid nebo carry, můžete si po zmáčknutí tlačítka na vyhledání zápasu dojít uvařit čaj, vyvenčit psa a zahrát si jednu hru Underlords.

 

Hráči si zkrátka nevybírají všechny role ve stejném množství a systém pak nedokáže rychle najít hry pro oblíbené role.

 

Valve o tomto problému ví, a proto spustilo Fast Queue - rychlou frontu, ve které by měl každý najít zápas během krátké chvíle bez ohledu na roli, kterou si vybere. V této frontě mají hráči prioritu během zařazování do zápasů.

 

Fast Queue by měla pomoct s dlouhým čekáním na zápas
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Jak se do fronty dostat? Stačí si během výběru role zvolit všechny dostupné pozice. Systém vás automaticky zařadí do Fast Queue a najdete hru rychleji. Díky tomu navíc získáte i body - Queue gems, které lze použít pro vstup do Fast Queue, aniž byste měli zvolené všechny role.

 

Queue Gems lze získat i za hraní v partě, pokud vy a vaši spoluhráči dáte dohromady všechny role. Dvoučlenné party získají dva Gemy, trojčlenné jeden Gem.

 

Každý hráč si tímto způsobem může našetřit až 60 Gemů. Pětičlenné party budou zařazeny do Fast Queue, ale žádné Gemy nedostanou.

Zdroj: blog.dota2.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama