Frankfurt Major: Group Stage - Den 2
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Frankfurt Major: Group Stage - Den 2

Frankfurt Major: Group Stage - Den 2

Belaar

Belaar

15. 11. 2015 13:05
Reklama

Skupiny jsou za námi, a tak vám přinášíme rekapitulaci druhého dne, tedy skupin C a D a přehled výsledků.

Výsledky skupin C a D

Frankfurt Major: Group Stage - Den 2
i Zdroj: DOTA2.cz

Skupina C nepřinesla žádná překvapení - Team Secret si poradil jak s Newbee.Young (ačkoliv Newbee.Young jednu hru vyhráli) a poté porazil LGD 2:0 a tak si zajistil postup do Upper bracketu hlavní části turnaje. LGD si po prohře s Teamem Secret poradil dvakrát za sebou s C9 a také si zajistil postup do Upper bracketu.

Oproti tomu byla skupina D plná překvapení. Jediný evropský tým, Alliance, který před Frankfurtem nehrál úplně špatně, svou účast na tomto turnaji nezačal moc dobře - prohrál 2:0 proti týmu EHOME, což se ještě dá pochopit, ale poté prohrála proti téměr neznámému týmu Mski ve hrách, které byly jasným a rozhodným vítězstvím pro Mski. Alliance tedy začíná hlavní část turnaje v Lower bracketu. Tým CDEC naplnil očekávání a postupuje do Upper bracketu z prvního místa a již zmíněný tým Mski si poradil s EHOME, a tak si také zajistil začátek v Upper bracketu.

Co nás čeká?

Frankfurt Major: Group Stage - Den 2
i Zdroj: DOTA2.cz

Zítra, 16.11., nás čeká první kolo Lower bracketu, tedy týmů, které skončili ve svých skupinách na posledních dvou místech. Toto kolo je Bo1, stačí tedy jeden špatný draft, a tým je z turnaje vyřazen. 

Také nás čekají dva zápasy prního kola Upper bracketu, a bude se jistě jednat o velmi zajímavé zápasy - EG proti Vega Squadron a CDEC Gaming proti LGD Gaming. Tyto zápasy jsou Bo3 (hraje se na dvě vítězné hry).

Pro časy a více informací klikněte zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama