Frankfurt Major: Hlavní část - 1. den
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Frankfurt Major: Hlavní část - 1. den

Frankfurt Major: Hlavní část - 1. den

SantaCZ

SantaCZ

16. 11. 2015 23:15
Reklama

Dnes se uskutečnil první den main eventu, kde proběhlo 6 zápasů ve kterých se utkaly 4 týmy z winner bracketu a 8 týmů z loser bracketu. Pojďme se tedy podívat na celkový průběh zápasů.

Winner Bracket

Frankfurt Major: Hlavní část - 1. den
i Zdroj: DOTA2.cz

Dnes se začalo tím nejlepším a to byl winner bracket, kde se utkalo EG s Vegou. Tento zápas byl neuvěřitelně napínavý s několika comebackama. Po odehrání 2 zápasů bylo score 1:1 a tak se hrála rozhodující hra kde EG zazářilo u rosh pitu,  dali team wipe a porazili tak favority tým Vega. Hned druhá hra byla CDEC vs LGD kde byla vidět dominance ze strany CDEC a vyhráli tím zápas se score 2:0.

Loser Bracket

Frankfurt Major: Hlavní část - 1. den
i Zdroj: DOTA2.cz

Po odehrání 2 her winner bracketu jsme se mohli těšit na týmy, které se dostaly do loser bracketu, kde hráli BO1, jelikož to bylo první kolo a porážka pro ně znamenala vyřazení z turnaje. V prvním zápase hrála Alliance proti Cloud9. Allianci se povedlo porazit Cloud9 a fanoušci skandovali "Alliance is back". Druhý zápas perfektně zahráli OG proti Fnatic a porazili tak Fnatic téměř bez problému. Třetí zápas byl jedno velké překvapení. Povedlo se v něm týmu unknown vyřadit z turnaje vítěze 4. Internationalu Newbee. Posledním zápasem na seznamu byl zápas EHOME proti Newbee.young, kde celkově bez problému EHOME poslali druhou formaci Newbee týmu domů.

Jaké zápasy se budou hrát zítra?

Zítra se můžeme těšit na pokračování turnaje ve stejném stylu s druhou polovinou týmů z upper bracketu a v loser bracketu se odehrají 2 zápasy druhého kola.

Budou tedy hrát z upper bracketu:

Team Secret vs. Mineski - zítra v 10:30

Vici gaming vs. Virtus pro. - zítra v 14:30

Z lower bracketu to budou týmy:

Vega vs. EHOME - zítra v 17:30

LGD vs. Unknown - zítra v 21:00

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama