Frankfurt Major: Hlavní část - 2. den
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Frankfurt Major: Hlavní část - 2. den

Frankfurt Major: Hlavní část - 2. den

SantaCZ

SantaCZ

17. 11. 2015 21:23
Reklama

Dnes proběhl 2. den main eventu, ve kterém se odehrály celkově 4 zápasy, kde se utkalo 8 týmů proti sobě a celkem 2 týmy opustili turnaj bez finanční výhry v druhém kole lower bracketu. Pojďme se podívat jak dnešní den probíhal.

Winner bracker

Frankfurt Major: Hlavní část - 2. den
i Zdroj: DOTA2.cz

Dnes se začalo s jedním z nejpopulárnějších týmů na scéně týmem Secret, který se utkal proti Filipínskému týmu Mineski. Zápas skončil v prospěch týmu Secret se score 2:0, ale nedalo by se říct, že by jim to Mineski dali zadarmo. Další zápas na programu byl VP proti VG, který byl z dnešního dne asi nejzajimavější. Bylo zde několik teamfightů a veliké vyvážení statistik, takže se hrálo opravdu do poslední kapky krve. Po odehrání 2 her bylo score 1:1, takže se hrálo 3. kolo, které rozhodlo, který  tým zůstane ve winner bracketu a který se presune do loser bracketu proti Allianci. V době když už to vypadalo beznadějně pro tým VG se jim povedlo odvrátit push "racksů" a ukončit tak hru s krásným ultra killem od hráče VG.Super. Jak už bylo řečeno, tímto se tým VP přesunul do 2. kola loser bracketu kde se utká proti Allianci a Mineski se utkají proti OG.

Loser bracker

Frankfurt Major: Hlavní část - 2. den
i Zdroj: DOTA2.cz

Dalším programem na seznamu byl loser bracket kde se hrálo 2. kolo formou BO3. Utkaly se zde týmy Vega proti EHOME a LGD proti Unknown. Většina lidí věřila ve výhru týmu Vega, avšak EHOME překvapili jak je to u nich zvykem a dokázali Vegu poslat domů se score 2-0. V zápase LGD proti Unknown se podařilo zvítězit LGD proti týmu Unknown se score 2-0, ale také to neměli uplně zadarmo, zápas byl neočekávaně velice vyrovnaný.

Co nás čeká zítra?

Zítra nás čekají znovu 4 zápasy (2 ve winner bracketu a 2 v loser bracketu) kde se utkají týmy z winner bracketu o postup do semifinále a v lower bracketu se odehraje druhá polovina druhého kola. Všechny zápasy budou probíhat formou BO3.

Z winner bracketu budou hrát:

EG vs. CDEC - zítra v 17:30

Secret vs. VG - zítra v 21:00

Z loser bracketu budou hrát:

OG vs. Mineski - zítra v 10:30

VP vs. Alliance - zítra v 14:30

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama