Frankfurt Major: Hlavní část - 3. den
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Frankfurt Major: Hlavní část - 3. den

Frankfurt Major: Hlavní část - 3. den

Belaar

Belaar

19. 11. 2015 09:57
Reklama

18.11. proběhl třetí den turnaje Frankfurt Major, ve kterém se odehrály velmi napínavé a zajímavé zápasy. Pojďme si tedy zrekapitulovat a přiblížit výsledky tohoto dne.

Upper bracket

Frankfurt Major: Hlavní část - 3. den
i Zdroj: DOTA2.cz

Jak vidíme, v Upper bracketu se odehrály ty nejzajímavější zápasy. Jednalo se o Evil Geniuses vs CDEC Gaming, zápas, ve kterém měl tým CDEC šanci se pomstít za finále TI. Druhý zápas byl souboj titánů - Team Secret proti Vici Gaming.

Zápas Evil Geniuses vs CDEC Gaming byl pro mnohé překvapením - v první hře si EG vcelku snadno poradili s týmem CDEC. Shiki na Dragon Knightovi na midu neměl šanci proti kombu Bane (Fear) + Tiny (Arteezy), a tak měl hned od začátku velmi špatnou hru. Na druhé straně Sumail Timbersaw jako vždy našel po mapě spoustu killů a farmy, a tak tým CDEC nebyl ten agresivní tým, jaký známe, ale byli nuceni hned od prvních pár minut hrát velmi defenzivně. Nakonec tlaku podlehli. Druhá hra byla vyrovnanější, CDEC překvapili pickem Lifestealera pro hráče Aggresif, ale jak to většinou bývá, když Arteezy hraje Shadow Fienda, nakonec týmu CDEC přerostl přes hlavu a neměli na něj řešení. EG v tomto zápasu předvedli nebývalou formu a dokázali, že jsou stále jeden z nejlepších týmů.

Druhý zápas - Team Secret vs Vici Gaming, byl o poznání vyrovnanější. V první hře Team Secret zvolil snažit se vyhrát late game se Spectrou, ale damage od Juggernauta hraného Burningem a Super! Ember Spirita byla pro Team Secret moc, a tak Vici Gaming vyhráli první hru. V druhé hře předvedl Puppey své zkušenosti s draftem - pieliedie dostal support Tinyho, w33 svého signature Meepa a EternalEnvy Huskara. Hra byla hned od začátku velmi jednostranná, nakonec Meepo ovládal Roshana a celou mapu a Team Secret velmi přesvědčivě vyhrál druhou hru. Třetí hra byla v podstatě taktéž dominovaná Invokerem (w33), a tato výhra Teamu Secret byla také velmi přesvědčivá. 

Lower bracket

Frankfurt Major: Hlavní část - 3. den
i Zdroj: DOTA2.cz

18.11. se odehráli zbývající dva zápasy z druhého kola Lower bracketu - Virtus.pro vs Alliance a Mineski vs OG.

Zápas Virtus.pro proti Alliance bylo vcelku čisté vítězství pro Virtus.pro. Alliance sice v první hře předvedla solidní výkon, ale fng prokázal své zkušenosti na Spirit Breakerovi, stejně jako DkPhobos na Dark Seerovi, a nakonec Allianci chyběl control a damage, a tak první hra byla vítězstvím pro Virtus.pro. Ve druhé hře se Alliance snažila hrát QoP na support, což se jim ale moc nepovedlo, a jak to bývá, God na Shadow Fiendovi se nedal zastavit a ze zápasu si nakonec odnesl rampage, po čemž Alliance dala GG a Virtus.pro tak postoupili do třetího kola Lower bracketu.

Zápas Mineski proti OG byl v první hře velmi dominován týmem OG, ve kterém OG své oponenty takticky přehrávali téměř na každém kroku, netrvalo tedy dlouho a první hra byla vítězstvím pro OG. Druhá hra byla více vyrovnaná, nicméně týmu OG se povedlo využít chyb svých protihráčů, a tak se po pár úspěšných ganků a solo killech dostali do vedení. Po neúspěšném pokusu o Roshana od týmu Mski už bylo vítězství pro tým OG poměrně jasné, a tak ze zápasu odešli s čistou výhrou 2:0.

Co nás čeká dnes (19.11) ?

Dnes nás čekají celkem 3 zápasy, a to třetí kolo Lower bracketu a jeden zápas čtvrtého kola Lower bracketu.

Virtus.pro vs OG - 11:00

LGD Gaming vs EHOME.cn - 14:30

CDEC vs (vítěz zápasu Virtus.pro vs OG) - 17:30

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama