Frankfurt Major: Hlavní část - 4. den
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Frankfurt Major: Hlavní část - 4. den

Frankfurt Major: Hlavní část - 4. den

Bartoval

Bartoval

19. 11. 2015 22:35
Reklama

Dnes 19.11. se údál už čtvrtý den The Frankfurt Major 2015. Bylo možno sledovat utkání ve třech rozhodujících zápasech lower bracketu, ve kterých se utkal tým Virtus.pro vs OG, LGD Gaming vs EHOME.cn, CDEC vs OG. Nyní vám zde poskytneme krátkou rakapitulaci tohoto dne.

Bracket

Frankfurt Major: Hlavní část - 4. den
i Zdroj: DOTA2.cz

Prvním ze tří zápasu byl mezi VP a OG, ve kterém zejména Miracle- přdvedl několik nezapomenutelných okamžiků. Potom si to rozdali LGD a EHOME. A posledním zápasem se stalo utkání mezi CDEC a OG, které určilo jednoho ze dvou postupujícich týmů z lower bracketu. 

Zápas VP vs OG byl neuvěřitelně famozním zážitkem pro všechny fanoušky OG, jelikož se zde Miracle- předváděl, tak jak on sám nejlépe umí. V Prvním zápasu bylo těžké rozhodnout, kdo měl lepší pick, jelikož oba tým volily takové hrdiny, se kterými si jsou blízcí. VP se podařilo získat Slardara, hrdinu jim velmi známého ,a k němu AA, se kterým mají také dobré zkušenosti. OG vybrali, ale ovšem také zajímavé hrdiny a to SF, Tuska a nebo třeba docela překvapující pick Rubicka. Hra se odehrávala tak, jak bylo od obou týmů docela předopkládáno. VP vsadily na velké množství ganků, které ale OG bez obav čelilo. Z počátku neměl žádný tým nějak významný náskok, až do té doby, kdy Miracle- zabil Linu "God", diky použití její Euls Scepter a v team fightu, který se v tomto momentu odehrál získalo OG velký náskok, který VP nezvládli odrazit a OG vyhráli. Druhá hra byla dost dlouhá a VP bojovali co to jen šlo a nakonec tuto hru vyhrali. Poté OG vrátili úder a rozhodně ne malý. Miracle-, teď jako Anti-Mage, se vypořád s VP v jediném team fightu. Do hry se nijak moc nezapojoval a z velké části se věnoval farmení, ale ve 32. minutě rozhodl, kdo vyhraje tento zápas. Díky absolutnímu team wipeu OG dosáhlo postupu v tabulce a připravovalo se na zápas s CDEC.

Následující utkání bylo mezi týmy LGD a EHOME. První ze tří zápasů se vydařil EHOME. EHOME měli možnost velmi dobře pushnout díky Broodmother a drželi si i pozitivní skóre založené na gankování Tinyho a Banea. V této hře se neoderáli nijak velké team fighty, ale spíše se ganky EHOME soustředili na jednotlivé killy. LGD se snažili, ale push Brood a Windranger nedokázali nijak odrazit a prohráli. Ve druhé hře LGD na team fighty vsadili a také se to velmi vyplatilo. Hra trvala poměrně dlouho, ale LGD využilo své šance velmi dobře a druhou hru vyhráli. Následovala rozhodující hra. EHOME opět vybrali jako jednoho z hrdinů Tinyho a tím se připravili na povedené ganky, kterými si pomalu talčili LGD stálé víc zápátky až je nakonec drželi na jednom místě. Nakonec EHOME ukázli agrasivní útok a po výhře team fightu LGD vzdali hru.

Poslední zápas tohoto dne byl CDEC vs OG. Odehráli se zde dva zápasy, které vyhráli s velkým nasazením OG. K první výhře napomohlo combo Tiny + Io, které bylo skvělé pro mnoho ganků. OG soupeře stále talčili zpět ,a ikdyž CDEC měli Broodmother OG jí zabránili v nějak významnému pushi, což CDEC nedávalo moc velké šance na výhru a nakonec to tak i skončilo. OG se nebáli pushnout spodní linku a při snaze CDEC ubránit svou poslední věž na lince nezmohli vůbec nic proti Tinymu a vzdali hru. Poslední hra tohoto večera nebyla nijak moc akční. Týmy se drželi hodně zpátky a spíše se soustředily na farmu. Tak to bylo do 40. minuty, ve která N0tail za Meepa skočil do celého týmu a CDEC zničil během okamžiku a získal svému týmu postup do posledního kola bracketu.

Co nás čeká dál ? (20.11)

Zítra se uskuteční další 3 zápasy, jedne z upper bracketu a dva další zápasy z lower bracektu.

Vici Gaming vs EHOME - 10:30

EG vs Team Secret - 14:30

OG vs (vítěz zápasu Vici Gaming vs EHOME)  - 17:30



Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama