Game Show Global Esports Cup - rekapitulace
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Game Show Global Esports Cup - rekapitulace

Game Show Global Esports Cup - rekapitulace

Belaar

Belaar

10. 12. 2015 14:08
Reklama

LAN finále turnaje Game Show Global Esports Cup o celkový prize pool 330 000 $ se odehrálo tento víkend v Litvě, a tak vám v tomto článku přinášíme rekapitulaci tohoto turnaje.

V turnaji se proti sobě utkaly týmy, které prošli kvalifikací ve svém regionu. Jedná se o následující týmy:

 

Team Empire - CIS (Ruská) kvalifikace

Vega Squadron - CIS (Ruská) kvalifikace

Complexity Gaming - NA (Severoamerická) kvalifikace

No Logic Gaming - EU kvalifikace

4 Clover & Lepricon - EU kvalifikace

MVP - SEA (Jihovýchodoasijská) kvalifikace

 

Původně se turnaje mělo zúčastnit 8 týmů - k těmto týmům se měly připojit týmy Invictus Gaming a Newbee za Čínu a TnC Gaming za SEA, nicméně tyto týmy musely svou účast na turnaji zrušit kvůli problémům s vízy. Tým TnC nahradil mix hráčů MVP.Hot6ix a MVP.Phoenix.

 

Formát turnaje byl takový, že týmy hráli proti sobě každý s každým zápasy Bo2, přičemž čtyři první týmy postupují do Playoffs a dva poslední týmy vypadávají z turnaje. Výsledky skupiny lze vidět dole.

 

Game Show Global Esports Cup - rekapitulace
i Zdroj: DOTA2.cz

 

 

Game Show Global Esports Cup - rekapitulace
i Zdroj: DOTA2.cz

 

 

Do playoffs tedy postoupily týmy 4C&L, Team Empire, Vega Squadron a MVP. V playoffs se odehrálo překvapení, a to výhra týmu 4C&L nad týmem Vega Squadron, který šel do zápasu s větší šancí na výhru.  Nicméně tým 4C&L Vegu vyřadil, čímž se dostali do finále, kde se měli utkat s týmem Empire. V týmu Empire v tomto turnaji hrál Funn1k a XBOCT z Navi jako náhradníci.

 

Game Show Global Esports Cup - rekapitulace
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Finále byly velmi napínavé hry, pokud máte čas, určitě doporučuji se na ně podívat. V první hře se v podstatě odehrával příběh mid hráče týmu 4C&L, Pajkatt, kterému se povedlo nashromáždit si velkou výhodu ve zlatě, koupil Shadow blade, který využil k maximální efektivnosti. Zbytek hry byl v podstatě Pajkattovo snowball. 1:0 pro 4C&L.

Druhá hra už byla jiným příběhem, a to dvou hráčů na straně Empire, support hráče ALOHADANCE na Winter Wyvern a offlanera Funn1ka na Tuskovi. S tímto složením se týmu Empire podařilo několik dobrých team fightů, nemluvě o skvělém playi od Funn1ka, kdy se mu povedlo ukrást last hit Roshana od týmu 4C&L a dokonce i Aegis. Skóre 1:1.

Třetí hra byla čas na show od XBOCTA, kterýmu se podařilo dostat Anti Mage a během celé hry nacházel dostatečné množství farmy. I když týmu 4C&L se dařilo vcelku dobře, ale split-pushující XBOCT jim neumožnil push na high ground, a po povedeném team fightu od týmu Empire se jim povedlo pushnout highground týmu 4C&L. Skóre 1:2 pro Empire.

Ve čtvrté hře dominoval mid týmu Empire, Resolut1on na Alchemistovi, kterému se povedlo najít spousta farmy, se kterým Pajkatt na Slarkovi a Niqua na Windrangerovi nemohli soupeřit, a po dobrém team fightu v 29. minutě zápasu pro Team Empire, kterým se podařilo zničit jednu lane barracks, tým 4C&L zvolal gg, a tak se Team Empire stal vítězem tohoto turnaje!

 

Na obrázku dole lze prozkoumat tabulku umístění a vyhraných částek.

 

Game Show Global Esports Cup - rekapitulace
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama