High Coast Esports ruší Dota2 sekci, Supream je bez organizace
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek High Coast Esports ruší Dota2 sekci, Supream je bez organizace

High Coast Esports ruší Dota2 sekci, Supream je bez organizace

Shovelmeister

Shovelmeister

15. 4. 2021 16:28

Supreamův tým Chicken Fighters převzala na začátku organizace High Coast Esports. Ta nyní celou sekci uzavírá z finančních důvodů.

Reklama

Teprve nedávno založená švédská organizace High Coast Esports provedla na konci ledna akvizici nadějného týmu Chicken Fighters, kde působil i český midlaner Ondřej “Supream” Štarha. Nyní vedení organizace na sociálních sítích uvedlo, že kvůli finančním problémům musí hráče propustit.

Více informací o odchodu hráčů od HCE poskytl jeden z hráčů, a to Rasmus “Chessie” Blomdin. Ten uvedl ve svých tweetech, že z po přečtení vyjádření organizace by si mohl někdo myslet, že HCE propustili hráče kvůli nevalným výsledkům. Hráči prý nedostávali zaplaceno, a proto se rozhodli od organizace odejít.

Chtěl bych upřesnit, že jsme se rozhodli odejít od HCE kvůli slibům ohledně výplat, které nebyly naplněny. Tón, kterým se vyjádřila organizace na sociálních sítích, může naznačovat, že s tím měly něco společného naše výsledky. To ale není pravda, zkrátka jsme nedostávali zaplaceno. Těšíme se na naši cestu v DPC sezóně jako Chicken Fighters dokud nenajdeme nový domov.

Všichni členové týmu budou i nadále působit v DreamLeague Season 15 DPC EU Lower Division pod staronovým názvem Chicken Fighters, dokud je nepřijme jiná organizace. Dalších turnajů se zatím neplánují účastnit.

Současná sestava Chicken Fighters

  1. Charlie “CharlieDota” Arat
  2. Ondřej “Supream” Štarha
  3. Rasmus “Chessie” Blomdin
  4. Adrian “Era” Kryeziu
  5. Andreas “Xibbe” Ragnemalm
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama