Hippomaniacs a Inea.Rozbíječí zítra bojují o postup na World Cyber Games 2019
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Hippomaniacs a Inea.Rozbíječí zítra bojují o postup na World Cyber Games 2019

Hippomaniacs a Inea.Rozbíječí zítra bojují o postup na World Cyber Games 2019

NewMattress

NewMattress

7. 6. 2019 14:10

Hippomaniacs a Inea.Rozbíječi se zítra zúčastní offline evropského finále v Aténách o postup na červencové finále World Cyber Games 2019 konaného v Číně.

Reklama

Již zítra (v sobotu 8. června 2019) se dva české týmy Hippomaniacs a Inea.Rozbíječi představí na evropské offline kvalifikaci pro nadcházející World Cyber Games 2019 (více o formátu a podmínkách samotného turnaje ve starším článku). Týmy se na tuto offline kvalifikaci probojovaly z dříve proběhlých  regionálních kvalifikací a půjde tak o poslední krok před účastí na hlavním finálovém turnaji. Offline kvalifikace se bude konat v Aténách a zúčastní se jí celkem 8 týmů, z nichž dva nejlepší týmy postoupí na zmiňovaný finální turnaj konaný v čínském Si-anu (angl. Xi´an) s  dotací 140 000 USD, který proběhne 18. – 21. července.

 

Turnaj se hraje formátem, ve kterém se všechny týmy utkají postupně proti sobě ve formátu Bo1, a dva postupující vzejdou z finální tabulky bez následného play-off. Jedná se proto o jednodenní turnaj, kdy hráči během dne odehrají všech 7 utkání (pokud se nebude hrát ještě nějaký zápas při rovnosti bodů), a v tomto zrádném Bo1 formátu mají naději na postup všechny týmy. Turnaj začíná v 8:00 a hned v prvním kole na sebe narazí oba české týmy. Další zápasy pak budou začínat vždy v celou hodinu. Samotný turnaj bude přenášen komentovaným streamem na twitchi přímo pod záštitou World Cyber Games. Zatím není známo, zdali se streamování ujme i někdo z české či slovenské Dota 2 scény. Pro tuto informaci doporučujeme sledovat facebookové stránky Hippomaniacs. Věřme, že alespoň jeden z českých týmů proklouzne přes kvalifikaci a budeme tak mít možnost po dlouhé době vidět české zástupce na velké zahraniční offline akci. České barvy budou reprezentovat týmy Hippomaniacs a Inea.Rozbíječi ve složení (přezdívky převzaty z liquipedia.net):

  • Hippomaiancs: CURRY, Supream^, SabeRLighT-, Muf, Sehny
  • Inea.Rozbíječi: Carry, jojka, Hutman, Paloky, Tsuky.

 

Soupeřit s našimi týmy budou týmy z Německa, Španělska, Srbska, Rumunska, Běloruska a Kazachstánu.

Další užitečné linky:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama