Hippomaniacs na LOOT.BET postupují do play-off!
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Hippomaniacs na LOOT.BET postupují do play-off!

Hippomaniacs na LOOT.BET postupují do play-off!

NewMattress

NewMattress

12. 8. 2019 05:30

Hippomaniacs na turnaji LOOT.BET vybojovali postup do závěrečného play-off turnaje a budou se rvát o finanční odměny vyčleněny z prizepoolu 25 000 USD. V play-off narazí na tým FlyToMoon, se kterým v základní fázi turnaje prohráli.

Reklama

Po skupinové fázi turnaje LOOT.BET si Hippomaniacs vybojovali postup do play-off z 3. místa, kdy v devíti zápasech jen  dvakrát podlehli svému soupeři. Před Hippos se dostaly pouze týmy Vega Squadron a FlyToMoon a v play-off tyto týmy doplní ze 4. místa postupující Pavaga Junior.

Hippomaniacs tak již mají jistotu část z prizepoolu 25 000 USD, který byl pro turnaj, na který dostali přímou pozvánku, vyčleněn. V play-off narazí dnes od 20:00 na tým FlyToMoon se kterým v základní části prohráli a budou tak chtít porážku odčinit a dostat se tam k vyšším výhrám. Rozdělení výher je následující:

1. 15 000 USD;

2. 6 250 USD;

3. 2 500 USD;

4. 1 250 USD.

Je tedy patrné, že každá výhra v play-off znamená poměrně výrazný bonus k získané výhře. Celé play-off se hraje systémem "double elimination", takže v případě prohry mají možnost týmy o nápravu v lower bracketu. Další zápasy budou na programu o den později.

Schématické rozdělení play-off turnaje LOOT.BET:

Hippomaniacs na LOOT.BET postupují do play-off!
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama