IceFrog o nadcházející betě
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek IceFrog o nadcházející betě

IceFrog o nadcházející betě

ankerek

ankerek

13. 9. 2011 14:00
Reklama

Po turnaji The International tvrdil Gabe Newell, že beta, do které pozvou 100,000 lidí, začne za tři týdny, tedy tento týden.

Většina fanoušků odpočítávalo dny do začátku, ale nic se nedělo, nikdo se nedostal do bety, žádné nové informace. Dokonce se objevily i zprávy o tom, že je beta posunuta o další 3-4 týdny. Lidi vůbec nevěděli co si myslet, je to pravda nebo ne, stěžovali si, začaly vznikat různé petice. A potom napsal sám IceFrog zprávu na playdota.com fóru, kde vše vysvětlil:

Nemáme v plánu zítra rozesílat hromadně beta pozvánky. Právě nyní betu primárně tvoří turnajové týmy, Dota1 testeři a ostatní hráči, kteří se možná zúčastní nadcházejících akcí.

Budeme postupně v nadcházejících týdnech a měsících dávat přístup více a více hráčům.

Vývoj Doty 2 jako u Doty 1 je zaměřen na získávání zpětné vazby od hráčů, která nám pomůže, kterým funkcím máme dávat přednost ve vývoji.

Nebudeme rozesílat milion pozvánek najednou, ale radši postupně jak budeme vyvíjet nové funkce a testovat různé aspekty ve hře, abychom z ní udělali příjemnou zkušeností pro zvyšující se hráčskou základnu.

Co to pro nás znamená? Že beta pro veřejnost zatím není, ale pro známé světové týmy. Vypadá to, že ti šťastní z nás se dostanou do bety možná za pár dalších týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama