iLTW si zahraje jako náhradník za AS Monaco Gambit
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek iLTW si zahraje jako náhradník za AS Monaco Gambit

iLTW si zahraje jako náhradník za AS Monaco Gambit

Shovelmeister

Shovelmeister

19. 7. 2021 20:35

Nejnovější přírůstek týmu Nigma Igor "iLTW" Filatov bude v turnaji D2CL 2021 Season 2 reprezentovat ruskou organizaci AS Monaco Gambit.

Reklama

Carry hráč týmu Nigma Igor “iLTW” Filatov bude v turnaji Dota 2 Champions League 2021 Season 2 působit v týmu AS Monaco Gambit. Vedení týmu to oznámilo na svém twitterovém účtu. Ruská hvězda nahradí Kamila “agressive child” Bikimirova, původního stand-ina týmu.

iLTW na svém streamu uvedl, že stále hraje s týmem Nigma a vše probíhá v pořádku, i přestože se nedostali na The International. Na pozici 5 hraje rovněž náhradník, a to Sergei “G” Bragin. Ačkoli byli AS Monaco Gambit před několika měsíci považováni za jeden z nejlepších CIS týmů, nezabránilo to hráčům Noone a Sonneiko celek opustit ve prospěch Na´Vi, což zničilo šance organizace na kvalifikaci na The International 10.

D2CL 2021 Season 2 je mezinárodní turnaj s převážně východoevropským zastoupením. Kromě ruských a ukrajinských celků se zúčasní i Spider Pigzs, HellBear Smashers a Chicken Fighters s českým midlanerem Ondřejem “Supream” Štarhou.

Turnaj pořádá Ruská esportová Federace společně s agenturou Epic Esports Events, která stojí mimo jiné za turnaji EPICENTER, jimž se několikrát podařilo získat status Majoru. Celá akce bude probíhat od 19. července do 8. srpna a celkem 10 týmů zabojuje o 50 tisíc dolarů.

Sestava AS Monaco Gambit pro D2CL

  1. Igor "iLTW" Filatov
  2. Artem "Lorenof" Melnick
  3. Vasilii "AfterLife" Shishkin
  4. Aleksandr "Immersion" Khmelevskoi
  5. Sergei "G" Bragin
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama