Je to WINGS DRAMA, napsala
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Je to WINGS DRAMA, napsala

Je to WINGS DRAMA, napsala

Neficek

Neficek

17. 5. 2017 22:07

Masová vražedkyně, důchodkyně s artritidou, či protivná stařena za psacím strojem? Až jednoho dne zazvoní u vašich dveří, víte, co vás čeká. Protentokrát zaklepala na dveře hráčů Wings. A drama se může začít.

Reklama

Je to WINGS DRAMA, napsala
i Zdroj: DOTA2.cz

O čem vlastně tento díl seriálu bude? Zápletka je jednoduchá a napsal ji sám život. Pět hráčů se rozhodlo opustit organizaci těsně před Majorem v Kyjevě, přičemž jako důvod uvedli nedostatek komunikace ze strany majitele, nezaplacené mzdy za více než tři měsíce a 30% zdanění výhry z TI6 ze strany organizace.

 

Podle několika postů na Weibo se ACE rozhodla dát celoživotní ban bývalým hráčům Wings. Cílem tohoto banu je zabránit jim soutěžit v jakýchkoliv turnajích s výjimkou Valve Majoru a Internationalu a zabránit tomu, aby se mohli přidat k jakékoli jiné organizací v Číně. Tato akce byla přijata v reakci na rozhodnutí hráčů opustit organizaci Wings Gaming, zatímco měli stále platnou smlouvu s organizací.

 

Nicméně nejdůležitější je, že ACE je strukturální organizací, která řídí a upravuje celou profesionální scénu Dota 2 v Číně. Je to řídící orgán pro čínské týmy, turnaje a všechny blbosti kolem toho a s velkou reputací. Asociace pro čínské esporty (ACE) byla vytvořena v roce 2011 a slouží jako svaz hráčů s iniciativou IG, DK, LGD a Tongfu manažerů. Od této doby řídí organizaci převážně IG a LGD.

 

Je to WINGS DRAMA, napsala
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Podle 'shadow' Weibo postu ze včerejška, všech pět hráčů od začátku vědělo, že opuštěním Wings a vytvořením Team Random může mít za následek ban ze strany ACE. Jak napsal: "Když jsme zakládali Team Random, společně jsme se rozhodli, že poneseme všechny důsledky našeho rozhodnutí."

 

Nicméně, když se věci staly realitou, najednou se soudržnost pěti hráčů rozpadla a začal boj o záchranu své vlastní kůže. 'Y / Innocence' a 'Faith_bian' se pokusili po Majoru v Kyjevě vrátit ke svému šéfovi Wings a vyjednat za sebe nějakou dohodu, přesto, že s ním nebudou nadále spolupracovat. Nabídka spočívala v tom, že by mohli oni dva během Shuffle periody odejít nebo rovnou přejít do týmu EHOME. Ve svém příspěvku Shadow poukazuje na své bývalé spoluhráče a obviňuje Y a Faith_biana, že se snaží vyhnout trestu od ACE "Házením IceIce, Shadowa a Blinka pod autobus".

 

Na podporu slov Shadowa, 'iceice' postl na svém Weibo účtu e-mail, který poslal Y organizaci ACE. V e-mailu se všeobecně omlouvá za své (Y a Faith_bianové) uspěchané rozhodnutí opustit Wings s tvrzením, že byli pod tlakem způsobeným z nedostatku komunikace od organizace. Také vyčítal a tvrdil, že on sám a Faith_bian se chtěli dohodnout s majitelem Wings, ale Iceice, Shadow a Blink to odmítli. Dále v témže emailu Y říká, že on a Faith_bian se rozhodli opustit Team Random ihned po Majoru v Kyjevě. Co určitě vyvolává dojem, že solidarita na níž se dohodly před jejich odchodem z Wings, netrvala dlouho, i když bližší informace ohledně jejich odchodu nejsou známé.

 

Nyní všech pět hráčů čelí trestu, který může ukončit jejich kariéru a pokud ACE nezmění svůj názor, jediná možnost, aby někdo z nich mohl pokračovat v hraní, by bylo přestěhovat se z Číny, co bohužel není tak snadné, jak to zní. A tu pravděpodobně příběh Jessicy Fletcherové nekončí, ale další zápletku se dozvíme až v dalších dílech tohoto seriálu.

 

Zdroj: Gosugamers; Joindota

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama