Jedna z prvních esportových televizí bude dostupná i v Česku a na Slovensku
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Jedna z prvních esportových televizí bude dostupná i v Česku a na Slovensku

Jedna z prvních esportových televizí bude dostupná i v Česku a na Slovensku

Shovelmeister

Shovelmeister

28. 10. 2020 13:29

Sportovní televize Sport1 rozšiřuje působiště své esportové odnože do dalších zemí Evropy, včetně České republiky a Slovenska.

Reklama


Kanál eSportsOne je v Německu, Rakousku a Švýcarsku dostupný již od začátku roku 2019, nyní však expanduje do dalších zemí Evropy.

Esportová stanice eSportsOne by v dalších zemích měla začít vysílat v úterý 3. listopadu. Kanál bude vysílat díky společnosti M7 Group, se kterou má Sport1 smlouvu. V Česku se esportoví fanoušci budou moci dívat na kanál přes placené satelitní vysílání SkyLink.

Hlavním partnerem obsahu bude jeden z největších světových pořadatelů esportových turnajů ESL, dále se budou promítat záběry z NBA 2K League a Rocket League Championship od Psyonix.

Z esportových titulů budou dostupné ke sledování Dota 2, Starcraft 2, Warcraft 3, NBA 2K 20 a Rocket League.

Během jednoho roku se v nonstop vysílání objeví zhruba tisíc hodin esportového obsahu. Velkou část budou tvořit živá vysílání a záznamy předních světových turnajů, televize má ale připravený i vlastní obsah. Některé části soutěží budou komentovat a analyzovat členové eSportsOne týmu z vlastního studia. Vzhledem k tomu, že obsah je cílený na celou Evropu, budou všechna vysílání probíhat v angličtině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama