Již dnes odpoledne vypukne druhé kolo Sazka eLEAGUE!
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Již dnes odpoledne vypukne druhé kolo Sazka eLEAGUE!

Již dnes odpoledne vypukne druhé kolo Sazka eLEAGUE!

Kovajda

Kovajda

Už jen necelé dvě hodiny zbývají do startu zápasů naší prestižní ligy, na které se celý týden těšíme. Pojďme se společně podívat na to, co nás dnes čeká a nemine.

Reklama

1. zápas dne - Sampi vs Brute (v 15:30)

 

Výjimečně byl první zápas dne posunut už na 15:30 z důvodů ze strany týmu Sampi. 

 

Jestli někdo dokáže velkého favorita Sampi porazit, jsou to právě Brute, takže se dnes máme na co těšit a den odpálíme ve velkém stylu. Teda tohle bych řekl před začátkem soutěže, trochu se obávám, jestli na Brute nebude mít nepříznivý vliv jejich nový kouč JC. :) Teď se teprve ukáže, jestli jsou jeho sebevědomé výroky směrem k Sampi a Saberovi podloženy fakty, nebo zda jde jen o plané řeči.

 

2. zápas dne - Lutea vs NecroRaisers (orientačně v 17:15, může se změnit v závislosti na okolnostech)

 

Souboj důchodců, na jedné straně cranich jako největší důchodce naší scény, na druhé celý tým - oldschooláci z NecroRaisers, kteří až na malé obměny, hrají ve stejné sestavě už od dob WC3 DotA. 

 

Ač jsou NR považování za černé koně soutěže, tohle bude jeden z zápasů, kdy mají šanci ukázat, že nejsou v lize jen omylem, už ve hře s Brute ukázali, že po taktické stránce mají hru zmáknutou a Luteu by tak klidně porazit mohli. Přecejenom se v lize hrajou Bo1, takže stát se může cokoliv. I tenhle zápas bude určitě hodně vyrovnaný.

 

3. zápas dne - Inaequalis Rozbíječi vs eSuba (orientačně v 18:30)

 

I dnešní třetí zápas bude vyrovnaný. V obou týmech jsou hráči, který se na naší scéně pohybují několik let a mají bohaté zkušenosti. 

 

I když dnes s nějvětší pravděpodobností neuvidíme BOOMa, má nepatrně navrch eSuba, ale už v kvalifikačních kolech nám ukázala, že umí prohrát i s papírově slabším soupeřem, když si nechala vzít hru od Pepeho Smíchu, který se nakonec ani nekvalifikoval. Navíc už s Rozbíječi v lize jednou prohráli, právě ve zmiňované kvalifikaci. 

 

4. zápas dne - Hippomaniacs vs Dogs (orientačně v 19:45)

 

Dnes budou vlastně všechny zápasy vyrovnané, vůbec sázejícím nezávidím, sám bych nevěděl, jak to natipovat. :)

 

Za Dogs dnes místo Cechiho nastoupí Christmess, což je pro Dogs velká ztráta, možná i dostatečně velká na to, aby je Hippos dokázali porazit. Taky by se to dalo ale brát jako výhoda, protože je Christmess, který se dlouhou dobu v žádném oficiálním zápase neukázal, velká neznámá a soupeř tak neví, co od něj čekat.

 

 

Celým dnem vás bude na streamu úplně jiná parta než jste u ligy byli doposud zvyklí - AR Studio společně s Cechim.

 

Kdyby se někdo přecijen odvážil, sázet může přímo na webu Sazky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama