Již jsou známy všechny týmy kvalifikované na TI 2019 díky DPC bodům.
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Již jsou známy všechny týmy kvalifikované na TI 2019 díky DPC bodům.

Již jsou známy všechny týmy kvalifikované na TI 2019 díky DPC bodům.

NewMattress

NewMattress

29. 6. 2019 01:44

V sobotu a neděli nás čekají na EPICENTER Majoru konaném v Moskvě boje o celkové umístění. Nicméně již nyní je znám seznam všech 12 týmů, které se kvalifikovaly přímo na TI 2019 pomocí DPC bodů. Na základě výsledků z majoru se k již jisté osmičce týmů přidaly OG, Alliance, Keen Gaming a TNC Predator. O posledních 6 volných míst na TI 2019 se další týmy porvou v regionálních kvalifikacích.

Reklama

Ačkoliv má před sebou EPICCENTER Major ještě dva hrací dny a ve hře o prvenství je stále 6 týmů, již nyní je známo všech 12 týmů, kteří si vybojovaly přímý postup na The International 2019 díky DPC bodům. Již před samotným majorem bylo známo 8 týmů, ke kterým se v průběhu turnaje přidaly další 4. V rámci turnaje si postup vybojovali obhájci loňského titulu z TI 2018 OG, TNC Predator a Alliance, kdy poslední zmiňovaný si účast zajistil vítězstvím s týmem Gambit Esports, kdy již před zápasem bylo jasné, že vítěz tohoto klání postoupí právě na TI 2019. Ve hře byly ještě další týmy, které si chtěly na majoru zajistit přímý postup, avšak ani Infamous (v sestavě se Slovákem Skiterem), paiN Gaming, Royal Never Give Up, Forward Gaming, či dřívě zmiňovaný Gambit Esports nedokázaly nahrát dostatečné množství DPC bodů, a proto se jako 4. tým kvalifikoval na turnaj Keen Gaming díky bodům nahraným z dřívějších turnajů. Ve hře tak zůstává už jen 6 vstupenek, které bude možné vybojovat v regionálních kvalifikacích.

Český tym Hippomaniacs může těšit, že se do turnaje pomocí DPC bodů kvalifikovaly prakticky všechny top týmy Evropy, což by jim snad mohlo nahrávat v bojích v regionální kvalifikaci. I tak ale okolo týmy posilují a chystají se porvat o postup na TI 2019 konaný v srpnu v Shanghai.

Seznam kvalifikovaných týmů a průběžné pořadí dle DPC bodů:

Již jsou známy všechny týmy kvalifikované na TI 2019 díky DPC bodům.
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama