JohnyEbola: Naše giveawaye na rozdíl od kuličky a beden fakt dávaj
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek JohnyEbola: Naše giveawaye na rozdíl od kuličky a beden fakt dávaj

JohnyEbola: Naše giveawaye na rozdíl od kuličky a beden fakt dávaj

Shovelmeister

Shovelmeister

8. 12. 2020 18:51

Jan "JohnyEbola" Havelka je kapitánem jednoho z předních českých Dota 2 týmů Lidovej Gaming. V rozhovoru prozradil detaily o spolupráci své organizace s komunitní osobností poKem.

Reklama

Jak sis užil první LG stream? Splnil tvá očekávání?

Abych řekl pravdu, moc si ho nepamatuju, měl jsem trochu vypito. Klasickej Viktor Kožený, kdy tam vyladíš nějaký pickle bomby a pošleš 18/4/14 Pudgeho s Shadow Bladem a Octarinou. Tohle naštěstí nebyl úplně ten případ, ale i tak jsem tam zahrál neskutečnou Templaru na midu. V podstatě už trénuju na to, abych nahradil Raviho na midu a vidím, že tady je přesně ta cesta. PoKův stream, líheň nových strategií a nových buildů.
Teď si ještě vzpomínám, že jsme tam dostávali hrozivou bídu v jedné hře a Skeli s poKem odevzdali kurýry pro enemy quest. Tohle je pro mě a pro našeho sponzora Nike neakceptovatelná událost. Samozřejmě z toho budeme vyvozovat důsledky.
Jinak ale za tou myšlenkou plně stojím a věřím, že LG stream má co nabídnout.

Koho uvidíme příště jako hosta?

Naše idea je to co nejvíc točit a zapojovat lidi, ať už ze streamu, z guildy, nebo z našeho friendlistu. Teď to byla famózní Skeli, příště bych si dokázal představit funícího Stylbonga, Kaela Vémolu z LidG nebo Jojku v pozici a na feedě. Jinak tam cejtim stabilní základ já, poKo, Amba, Larfič.

JohnyEbola: Naše giveawaye na rozdíl od kuličky a beden fakt dávaj
i Zdroj: DOTA2.cz

Čím hodláte oslovit nové diváky?

Kromě výše zmíněné sestavy, která sama o sobě musí ovládnout všechny zbytky Verunda streamu, kteří by třeba hledali nějakej toxickej flaming mě a Ambika, bychom chtěli nově oslovit diváky fantastickejma moobot commandama. Máme tam v zásobě !arena, !boss a !sym2.
Pokud nic z toho nezabere, tak se LG rozhodlo, že budu sponzorovat Arcany do giveawayů a poKo minule přislíbil novou Škodu Scala v 1,5 TSI se 110kW a krouťákem 250 Nm.

V čem je poKo lepší než Gorgc?

Neni to ubrečenej kluk, má lepšího Sand Kinga a hlavně si uvědomuje, že organizace z něčeho žít musej. Pak si taky vybral lepší tým, resp. spolek, bez Francouzů. Navíc jednoho Švéda v organizaci už zastupuju já. Dalšího Janneho bychom už neutáhli.

Jak je na tom podle tebe stav CZ/SK Dota scény? Vnímáš nějaký růst? Co komunita?

Uvidíme, jak daleko to potlačej kluci z Grunexu a Sazky, liga je každopádně velkej skok vpřed, a i přes nějaký bolesti (play-off systém nebo otevřený dopisy s anthraxem od my boy Hajadliče) je to projekt, kterej za něco stojí a hlavně má i potřebný zázemí a kvalitu. Y-games už nás jako Dotu zase vyslali, protože na lankách ve 4 ráno děláme adminům problémy, když už nechceme hrát další BO3. Tak snad se tu udrží Sazkaliga. Každopádně velkej shoutout Daldovi a Honzovi Samurajovi, kluci se fakt snažej a taky mě vzali jako castera, za to jim oběma velký dík.
Komunita je podle mě pořád dost stejná. Hodně si nárokujem, kvůli TI nejezdíme na turnaje za pětičento, ale jinak tu jsou neskutečný osobnosti. Velká hitparáda.

Je veřejně známo, že poKo je největším fanouškem Lidového Gamingu? Jsi ty největším fanouškem poKa?

poKo je velkej srdcař, pořádně ani netušim jak k tomu došlo, ale vzhledem k našemu underdog postavení se mu asi vždycky líbila naše gaming story a taky že to nikdo z nás nebere moc vážně. Mezi fanouškama poKa jsem já určitě ten největší, minimálně vzrůstem. Líbí se mi jeho elán a nadšení pro věc, plus tu organizačně řeší spoustu věcí, ačkoliv za to občas dostává celkem neprávem hellgate. Skeli s poKem jsou prostě český OD sheever, neměnil bych.
Taky měl moc dobrý makronky ve tvaru Yody na svatbě, nevím, co víc chtít.

Je nějaká možnost, že by se váš tvůrce obsahu/streamer dostal na střídačku organizace, stejně jako kdysi SirActionSlacks u Digital Chaos?

poKo má bohužel tu slabinu, že hraje jen offky, kde mám až moc velkou synergii s Ambou. Reálně ho teda můžem dát jen na pozici coache, což by znamenalo nižší podíl z prize poolu. Už tak dost, že musíme tvořit merch pro všechny naše bývalý hráče a že Raviho máma nestíhá pokrejvat poptávku po LG ornamentech. Ale dokážu si představit nějaký střídání v 87. minutě na podhrot třeba v Ohrozimi, tak watch out!

Chtěl bys něco vzkázat lidem a potenciálním divákům?

Díky za podporu týmu, v průběhu ligy jsme to vnímali a je to fakt super. Teď doufám, že podpoříte i náš projekt, hodně bychom tomu pofandili. Teď je navíc i velkej výběr – podporujte tyhle komunitní projekty i established streamery – má to smysl aCZ/SK Dotě to může jen pomoct. NeeX má fakt neskutečný TI intra, c1rca je rap god, Filminy tvoří 9K content a teď jsme tu taky my. V době, kdy ani na covid stupni 1 nemůže člověk bejt v casinu po půlnoci, stejně není nic lepšího na práci. A naše giveaway na rozdíl od kuličky a beden fakt dávaj!

Díky za rozhovor!


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama