joinDOTA League: Regiony
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek joinDOTA League: Regiony

joinDOTA League: Regiony

Marty

Marty

16. 1. 2014 16:56

Od vydání joinDOTA League uplynul už celý týden a my se nyní společně podíváme na to, jak to vypadá s přihlášenými týmy. Konkrétně s rozdělením těchto týmů do jednotlivých regionů. Více najdete ve článku...

Reklama

Pokud jste si nevšimli vydání článku o Oznámení joinDOTA League, tak si ho určitě přečtěte. Od začátku se počítalo s tím, že bude tato liga úspěšná, ale všechny velmi překvapilo číslo, které určuje počet přihlášených týmů. To přesáhlo před dvěma dny magickou hodnotu 1000 týmů. Nyní se společně podíváme na podrobnější čísla v jednotlivých regionech.

 

 

Regionální skupiny - často kladené otázky:

Jaký je rozdíl mezi skupinami v regionech a mezinárodními skupinami?

Zde je jedný rozdíl. A to ten, že ve skupinách rozdělených podle regionu hrajete proti oponentům ze stejné země. Tento systém byl zaveden především z toho, aby se vyhlo různým problémům se servery apod. Vzestupy a sestupy týmů pracují stejně, takže nezáleží na tom v jaké jste skupině ve stejné divizi.

 

Bude zde také skupina s týmy ze stejného regionu pro můj stát?

Toto kompletně záleží na číslech. Konkrétně na počtu přihlášených týmů ze stejného regionu. Minimální počet týmu je 10. Aby bylo vytvoření regionální skupiny garantováno, je potřeba 20 týmů. Samozřejmě toto rozhodnutí nebude pořád 100% až do doby ukončení registrací týmů do první sezóny. Poté se vše projde a určí se které státy budou mít vlastní skupinu / skupiny v jedné divizi.

 

Budou nejlepší týmy z mého regionu hrát proti mému týmu?

Ne. Proto je tu vytvořen systém divizí, kde bude první a nejspíše i druhá divize čistě mezinárodní. V těchto divizích budou hrát ty nejlepší týmy proti sobě. Myslíme si, že v lize je nejdůležitější zachování jednotlivých divizí podle skillu, nikoli podle národnosti. Takže nejlepší týmy budou hrát v první a druhé divizi proti stejně zkušeným týmům, tyto dvě divize budou mezinárodní.

Nicméne pořád chceme aby se tyto lepší týmy cítili součástí jednotlivých regionů. Takže bude vytvořena stránka pro každý region, kde bude seznam přibličně 30 nebo více týmů z jednotlivých regionů, seřazených podle úspěchu v lize. Tato stránka bude obsahovat týmy z Divizí 1, 2 a možná i z Divize 3. Na této stránce se budou prezentovat všechny regionální skupiny.

 

Pokud máte více otázek k tomuto tématu, napište nám je do komentářů a my se pokusíme na všechno odpovědět.

 

joinDOTA League - Europe

Evropská liga je ta nejlepší co se týče počtu přihlášených týmů. V čele je Neměcko (zahrunjící i Rakousko), na paty mu šlape Švédsko a dále pak překvapivě Velká Británie. Zde jsou nejlepší země, které budou mít jistě svou vlastní reginální skupinu / skupiny:

de Německo: 108

uk Spojené Království: 50

se Švédsko: 50

cz sk Česko a Slovensko: 48

ru Rusko: 30

ro Rumunsko: 27

pl Polsko: 23

 

Informace o dalších částech ligy (Asie, Amerika, Afrika a Austrálie) se dozvíte na oficiálních stránkách v angličtině.

>>> joinDOTA League: Regiony <<<

 

Neváhejte a přihlaste svůj tým!

Do konce registrací do sezóny jedna zbývají ještě 4 dny!

>>> Přihlásit se do joinDOTA League <<<

 

joinDOTA League: Regiony
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Pokud máte nějaké opravdu důležité dotazy, tak kontaktujte Martyho, který tuto ligu Adminuje.

Aleš 'Marty' Martan

Skypealesmartan

Steamalesmartan

Facebook: MartyDOTA

emailales.martan@gmail.com

 

Zdroj: joindota.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama