Jubilejní 10. sezóna joinDota League je za dveřmi
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Jubilejní 10. sezóna joinDota League je za dveřmi

Jubilejní 10. sezóna joinDota League je za dveřmi

Kovajda

Kovajda

3. 6. 2016 18:52

a s ní přichází i jedna novinka, která by mohla zaujmout týmy, kterým se nechce brodit přes nižší divize jen proto, že na tenhle vlak nastupují pozdě!

Reklama

Jak jistě víte, joinDota league je největší a nejdéle fungující ligou na mezinárodní dota scéně a je dlouhodobě místem, kde se potkávají týmy z celého světa, aby zjistily, jak na tom vlastně jsou se svou úrovní co se mezinárodních poměrů týče.

 

Liga je rozdělena na tři části - Evropskou, Americkou a Asijskou přičemž každá z těchto části je rozdělena na 5-6 divizí podle skillu tak, aby každý tým bojoval se sobě rovnými a nebyly velké rozdíly v úrovni týmů. Vzhledem k neustálému přísunů nových týmů se nedá vždycky úplného balancování docílit, protože chvilku trvá, než se nováčci dostanou do divize, do které skillově patří a právě v tomhle by měla pomoct novinka, kterou s příchodem desáté sezóny zavádíme!

 

Jubilejní 10. sezóna joinDota League je za dveřmi
i Zdroj: DOTA2.cz

V průběhu sign up fáze (týden před jejím koncem) proběhnou takzvaná Pre-Playoffs - dvoudenní turnaj pro všechny zájemce o slot v lepší divizi, ze kterého se může až 128 týmů dostat daleko výš než je Starter Divize.

 

Finalisté automaticky začnou ve druhé divizi. (2 týmy)

Čtvrtfinalisté poskočí do třetí divize. (6 týmů)

Top 32 postoupí do čtvrté divize. (24 týmů)

Všichni, kteří 3x vyhrají do páté divize. (0 nebo 32 týmů)

 

Vysvětlení k poslednímu bodu: Pokud se preplayoffs zúčastní méně než 256 týmů, budou tři výhry znamenat, že jste v top 32 a distribuce je tedy daná. Pokud bude 256-512 týmů, budou tři výhry znamenat top 64, což do páté divize posune 32 týmů a pokud se účastní víc než 512 týmů, což se nepředpokládá, ale stát se to může, budou pravděpodobně na pátou divizi (top 64) potřeba 4 výhry. Je tu i možnost, že se to posune na top 128, aby zůstalo u pravidla třech výher, ale to dopředu slíbit nemůžu. :)

 

Pokud máte zájem se Preplayoffs zúčastnit, zaškrtněte kolonku během přihlašování se do ligy.

  

Počet týmů ve starter Divizi bude snížen z 10 na 8, což zkrátí dobu jejího trvání a umožní nám na konec sezóny vecpat ještě jedny menší playoffs čistě pro aktivní týmy ze Starter divizí, které jim umožní postoupit v lize ještě rychleji než tomu bylo doposud.

  

Poslední novinkou je i návrat první divize, kde se 12 nejlepších týmů v Evropě (po 10 pro Ameriku a Asii) utká o $10.000.

Důležité termíny:

1. června - Začátek sign up fáze s možností účasti v PrePlayoffs

15. června - Konec možnosti přihlášení do PrePlayoffs

15. - 16. června - PrePlayoffs

21. června - Ukončení sign up fáze

23. června - Oznámení skupin

26. června - První hrací den

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama