Kdo postoupí z prvního kola play-off ESL One Germany?
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Kdo postoupí z prvního kola play-off ESL One Germany?

Kdo postoupí z prvního kola play-off ESL One Germany?

Shovelmeister

Shovelmeister

21. 10. 2020 12:35

Po skupinové fázi zbylo na turnaji celkem 8 týmů, které zabojují o titul v play-off. Kdo vstupuje do prvního kola jako favorit a kdo naopak může jen překvapit?

Reklama

23. října

Na´Vi - OG

Úřadující mistři světa OG jsou ve skvělé formě, což ukázali i ve skupinových soubojích. Prohráli pouze jednou, a to těsně s favority z Alliance. Jejich soupeřům Na´Vi dal průchod skupinou více práce, nejistá výhra nad mikrotýmem Yellow Submarine je toho důkazem.

OG by si měli průběh série s přehledem pohlídat a nedat Na´Vi příliš šancí něco s výsledkem udělat. Ukrajinský tým sice dokáže potrápit kdekoho, na OG by to ale stačit nemělo.

Náš tip: 2-0 OG

Secret - Nigma

Tým Secret od začátku roku kraluje žebříčkům a vítězí na jednom turnaji za druhým. Ve skupinové fázi prošel přes týmy Tempo Esports, Yellow Submarine a Liquid bez problémů a bylo by velkým zklamáním, kdyby přes tým Nigma nepostoupil. Naopak současným vicemistrům světa se moc nedaří. Do play-off postoupili částečně díky neomluvitelné chybě 5men a jejich forma nevypadá nejlépe. Navíc hrají bez kapitána Kurokyho, který je hlavním pilířem týmu.

Očekáváme jednoznačnou sérii, kde s přehledem zvítězí tým Secret.

Náš tip: 2-0 Secret

Kdo postoupí z prvního kola play-off ESL One Germany?
i Zdroj: DOTA2.cz
24. října

Liquid - mudgolems

Druhý den play-off odstartuje duel zajímavý obzvláště pro slovenské fanoušky. mudgolems s Oliverem "Skiter" Lepkem se postaví silnému týmu Liquid. Liquid jsou v tomto utkání favority, výsledek zápasu však předem jasný zdaleka není.
Blátivým golemům nechybí skill ani zkušenosti, z jejich her je však občas vidět nesouhra či špatná komunikace. Pokud budou dostatečně trénovat, určitě probémy v komunikaci vyladí, do pátku to ale pravděpodobně nestihnou.

Liquid dokáží hrát jako jeden muž, a díky tomu pravděpodobně zvítězí. Každopádně to nebudou mít jednoduché, nejspíše se bude rozhodovat až na třetí mapě.
Náš tip: 2-1 Liquid

Alliance - Vikin.gg

Tým Alliance po dlouhé době vyladil svou formu a stal se z něj jeden z nejlepších celků světa. Nikobaby a Limmp disponují neuvěřitelným individuálním skillem, fng a s4 dodávají zkušenosti a Handsken podává konzistentně dobré výkony. Proti nim stojí dlouhodobě se zlepšující tým Vikin.gg s českou hvězdou Miroslavem "BOOM" Bičanem. Ti jsou v dané situaci považováni za outsidery, v minulosti jsme ale mnohokrát viděli, že to pro ně není žádný problém. Klíčové budou výkony BOOMa a Shada, kteří když mají dobrý den, zvládnou cokoli.

Vikin.gg jsou silným soupeřem pro každého, nicméně Alliance jsou nyní v tak dobré formě, že by na ně Vikingové stačit neměli.

Náš tip: 2-0 Alliance

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama