Kdo vypadne jako první z vyřazovací fáze ESL One Germany?
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Kdo vypadne jako první z vyřazovací fáze ESL One Germany?

Kdo vypadne jako první z vyřazovací fáze ESL One Germany?

Shovelmeister

Shovelmeister

25. 10. 2020 09:35

První kolo Lower Bracketu ESL One Germany 2020 se nezadržitelně blíží. Z horního pavouka spadli i favorité celého turnaje, kteří budou v následujích zápasech bojovat o záchranu.

Reklama

Nigma - Liquid

Týmu Nigma se v základní části turnaje příliš nedařilo. Svůj podíl na tom nepochybně má i zranění kapitána Kurokyho, který s týmem již několik měsíců v řadě nehraje. Přesto se vicemistrům světa podařilo projít do play-off i s trenérem rmN-. Tam narazili na světové jedničky z týmu Secret a dali jim pořádně zabrat, na postup Upper Bracketem to ale nestačilo. Bylo ale vidět, že jsou jako vyměnění a je nutné se jich bát.

Tým Liquid předvedl velmi slušnou Dotu ve skupinové fázi a dobře hrál i v zápase s mudgolems. Jejich největší chybou série bylo nezabanování oblíbené Spectre třikrát za sebou, čehož se soupeři nezdráhali využít a potrestat je za to. Právě takové chyby v draftu je poměrně často stojí důležité mapy a série. Zkušený a sehraný celek by se měl soustředit hlavně na hraní okolo Mickeho a vybírání vhodných hrdinů pro něj. Pokud se mu daří, je k nezastavení, z čehož benefitují i jeho spoluhráči.

Tato série může skončit všelijak, oba soupeři mají v týmu hvězdy, které umí těžit ze zdánlivě i nepodstatných chyb soupeřů. O něco pravděpodobnější je vítězství Liquid, poněvadž hrají v plné sestavě a jejich výkony jsou v poslední době vyrovnanější.

Náš tip: 2-1 Liquid


Kdo vypadne jako první z vyřazovací fáze ESL One Germany?
i Zdroj: DOTA2.cz

Alliance - OG

Pro Alliance i OG je boj o přežití hned v prvním kole play-off zklamáním. Málokdo čekal, že by Alliance podlehli Vikin.gg, obzvláště tak jednoznačně. I přes tuto prohru jsou právem považováni za jeden z nejlepších týmů světa. V posledních měsících šli se svými výkony značně nahoru. Jsou schopní pořádně "zatopit" doslova každému týmu a s velkou pravděpodobností tak učiní i v utkání s OG.

I OG se oklepávají z nečekané porážky. Na´Vi v sérii zvítězili, nebyl to však žádný debakl. Přesto jsme od OG očekávali více, koneckonců jsou to dvojnásobní mistři světa. Notailův tým je z historie zvyklý na porážky a hraní v Lower Bracketu s neustálou hrozbou vyřazení mu nedělá problém. Základem bude kvalitní draft, do kterého by se hodil i nějaký nový "vynález". OG jsou géniové na vymýšlení nových strategií a lepší příležitost na jejich použití nenajdou.

V posledním vzájemném utkání sice těsně zvítězil švédský celek, OG se ale umí z proher poučit a vytěžit z nich maximum informací. V napínavé sérii spíše zvítězí tým okolo Notaila.

Náš tip: 2-1 OG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama