Křeslo Sandberg jako královský trůn do vašeho pokojíčku
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Křeslo Sandberg jako královský trůn do vašeho pokojíčku

Křeslo Sandberg jako královský trůn do vašeho pokojíčku

Giry

Giry

5. 12. 2017 02:27

[Sponzorováno] Jezdící, otáčecí, houpací, sklápěcí...

Reklama

Aktuálně moderní označování produktů jako „herní“ nezná mezí. Nejinak je tomu v případě křesel. Ač se zdá být toto nálepkování úplně mimo a nedává smysl, tak při troše dobré vůle má zkrátka, stejně jako např. rybářské křeslo, jen význam určení – a o tom to je. Pojďme se podívat na alternativu v širokém portfoliu značek.

 

Křeslo Sandberg jako královský trůn do vašeho pokojíčku
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Když tedy opomeneme marketingové označení, protože toto pohodlné křeslo si bez problému můžete zakoupit do své kanceláře a rozhodně nemusíte prohánět soupeře na mapě s trojkovou vestou, dvojkovou helmou a kalachem, je Sandberg Commander křeslem, které nesmíte při výběru opomenout.

Vyznavače populárních stavebnic, stejně jako ty, kteří se na rozbalování a sestavování objednaného produktu těší víc než na samotný produkt, potěším. Křeslo vám dorazí v krabici s hmotností větší než 20 kg s čím se vaše natěšení ještě více umocní – zejména pokud si svůj trůn nesete do vyššího patra domu. Součástí balení jsou jak jednotlivé komponenty, tak šroubky a nářadí. Ne nechystám se spoilerovat, jen dodám, že díky intuitivnímu návodu je složení zábava a trvá jen několik málo minut, maximálně desítek minut v případě, že máte, jak se říká „obě ruce levé“.

 

Křeslo Sandberg jako královský trůn do vašeho pokojíčku
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Populární černo-červený design zpravidla označuje herní produkty. Jiné barvy bohužel výrobce nenabízí. Osobně mi to nevadilo, čistě z praktického hlediska není na černé tolik vidět špína a červené pruhy jdoucí od sedáku po opěrnou část a červené prošívání nijak neruší. Křeslo Sandberg Commander nabídne, i přes svou nižší cenu, celokožené provedení, které přijde vhod těm z nás, kteří se nebojí prásknout do stolu a vylít skleničku s pitím na křeslo. Samotný pocit při sezení je příjemný, na křesle jsem neklouzal. I přes to, že obecně nejsem zastáncem kožených sedaček, tak tomuto materiálu dávám šanci. Zadní opěrnou část si můžete osadit bederním a týlním polštářem snadno přes přezky upevněné na gumě. Záleží na osobních preferencích, i toto vylepšení je o zvyku, za sebe mohu vyjádřit sympatie minimálně k podpoře hlavy, které je velmi příjemné.

 

Křeslo Sandberg jako královský trůn do vašeho pokojíčku
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Na rozdíl od trůnu královen a králů je tento výškově nastavitelný, umožňuje sklopit zadní část až do vodorovné pozice, přizpůsobit si područky v 7 úrovních, a navíc je na kolečkách :)! Základna s pěti cípy je pevná, kolečka dostatečně pohyblivá.

Pokud je na vás i tato nízká cenovka příliš vysoko, mrkněte na mladšího bráchu křeslo Sandberg Warrior, který už na první pohled působí jinak. Není tak bytelný, ale stále zachovává vysokou kvalitu vč. nosnosti 150 kg. Použité materiály také neurazí. Hlavní sedací a opěrná část je z černé textilie a červené části z kvalitní PU kůže. Na první posez vás překvapí velice měkké polstrování.

Recenzovat „herní“ křeslo, je velmi kreativní záležitost, jeho koupě pak Sophiina volba tedy buď anebo. Ruku na srdce, co se dá na takovém křeslu zkazit? Rozdíl mezi nejviditelnější značkou na lokálním trhu a tímto křeslem Sandberg Commander jsem nepocítil. Mrkněte na CZC.cz, ušetřit několik stovek až tisíců korun se v tomto případě vyplatí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama