Letošní zboží v Secret Shopu se nese v duchu cirkusového prostředí
i Zdroj: Valve
Esport Článek Letošní zboží v Secret Shopu se nese v duchu cirkusového prostředí

Letošní zboží v Secret Shopu se nese v duchu cirkusového prostředí

Shovelmeister

Shovelmeister

The International 2024 přichází s novou kolekcí v Secret Shopu, tentokrát inspirovanou cirkusovou tématikou. Fanoušci Dota 2 se mohou těšit na originální designy a jedinečné kousky.

Reklama

Tento rok přináší The International, největší turnaj ve hře Dota 2, jedinečnou kolekci zboží dostupného v Secret Shopu. Kolekce je tematicky zaměřena na cirkus, což se promítá do řady produktů, které jsou v nabídce. Od stylových bund, které zaujmou svým odvážným designem, až po plyšové hračky, které potěší fanoušky všech věkových kategorií. Produkty v této kolekci jsou inspirovány nejnovějším hrdinou hry se jménem Ringmaster.

Mezi nabízenými produkty najdeme také kolekce uměleckých děl od komunitních tvůrců, které se vždy váží k určitým hrdinům. Tyto umělecké kousky nabízejí fanouškům možnost získat sběratelské předměty s tématikou jejich oblíbených hrdinů. K dispozici jsou trika, mikiny, hrnky, plakáty, tašky a mnoho dalšího.

Dostupné sběratelské kolekce:

  • A proper loog (Dark Willow a Hoodwink)
  • Axe axe (Axe)
  • Dota cafe (různé)
  • Elemental Circle (Lina a Crystal Maiden)
  • Lord of Avernus (Abaddon)
  • Sister of fire (Lina)
  • Sister of ice (Crystal Maiden)

Předobjednávky na všechny produkty jsou již spuštěny, s očekávaným doručením na přelomu září a října. Ceny produktů se pohybují od 6 € do 95 €, je třeba ještě ale počítat s poštovným. Vzhledem ke zkušenostím z předchozích let se zájemcům doporučuje příliš neotálet, jelikož nejoblíbenější kousky bývají rychle vyprodané.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama